• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

SGK prim borcu olan ilaç alabilir mi?

SGK’ya prim borcu olanlar acaba eczaneye gittiklerinde ilaç parası ödeyecekler mi? Yoksa ilaç parasını da devlet mi karşılayacak? Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve 4/b sigortası (Bağ-Kur) prim borcu olanlar prim borçlarına bakılmaksızın sağlık hizmetlerinden 31 Aralık 2019'a kadar ücretsiz yararlanabilecektir.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

zdrovie

ilaç alabilirmi diye başlık açmışsınız ama bunla ilgili ayrıntı vermemişsiniz. bağkur ve gss prim borçluları zaten primlerini ödeyeceklerinden ve borçları faiziyle biriktiğinden 6 tl, 7tl gibi hastaneye göre değişen ücretlerle muayene olup reçetesini yazdırabiliyor. Ancak hasta eczanede ilaçları tamamen kendisi alıyor. sgk ilaç masrafını üstlenmiyor. bu kadar.
  • 6 Yıl Önce

Yahya

1975 doğumluyum SSK girişim 1991 toplam primim 5700 gün geçen yıl işten çıkarıldım.evli ve iki çocuğum var.malesef sağlık sorunlarım yüzünden iş bulamadım benim sağlık sorunum epilepsi ve uyku apnesi sağlık kurulu yüzde 25 veriyor.mecburen günlük ilaç almam lazım SSK yok parada yok ailemde faydalanamiyor 
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23