• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Çocuklarımızı şehitlik şuuruyla yetiştirelim’

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş “Çocuklarımızı, gençlerimizi şehitlik ve gazilik ruhu ile yetiştirmek zorundayız. Onları bu çizgide yetiştirirsek, inşallah vatanımız, devletimiz, milletimiz ilelebet payidar olacaktır” dedi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vakur Celal Batumlu

Herkes ölümü tadacak diyor, Rabbim. Ölecek demiyor. Herkes aynada kendine baksın, şehadet ölümün en güzeli, Rabbim bizede nasip etsin. Lakin yukarıda şehadetin ne olduğunu bilmeyen de yorum yapmış. Komik.
  • 5 Yıl Önce

Kral

Sen git kendi oğlunu öyle yetiştir.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Yetiştirelim tabi ki de önce İslam Savaş Hukukunu anne babalara anlatın. Nasıl ki abdest almayanın namazı kabul olmuyorsa, İslam Savaş Hukukuna uymayan birisinin de şehadetinin kabul olması düşünülemez bile.
  • 5 Yıl Önce

adil

zenginin çocuğu paralı askerlik, fakirin ki cephede askerlikle yetişiyor. Bu arada imamları zaten cephede görmek imkansız. siz dertlenmeyin. herkes şartları neyse ona uygun hayat kavgası veriyor.
  • 5 Yıl Önce

Seyfullah benli

Hocam alt tabaka halk zaten öyle yetiştiriyor. Esas çocuklarını bu şuurla yetiştirmesi gereken üst tabaka,ama onlar bedelli ve çürük alma suuruyla yetiştiriyorlar, sehitlerin elleri bunlarin yakasinda olacak
  • 5 Yıl Önce

Kafayı yememek elde değil

Doğru milleti Şehitlik Şuuru ile yetiştirelim sizin gibi Vatikan işbirlikçileri ülkeyi daha iyi yönetsin
  • 5 Yıl Önce

Yusuf

Ne diyerek öğretelim ? Laik ,demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak için can vermek şehitliğin en üstünüdür mü diyelim ? Vatanı korumanın içine sadece ''bayrağı korumak '' , ''anlamı yozlaştırılmış ezanı korumak '' girmez , '' askerimiz ,polisimiz ,devletimiz sayesinde rahat yapılabilen sadece namaz egzersizi değildir ,askerimiz ,polisimiz sayesinde rahat rahat kerhanelere gidilebiliyor ,rahat rahat parasız orospuluk yapabiliyor ,rahat rahat içki sigara içebiliyor ,rahat rahat faizli işler yapabiliyor,diskoteklere ,gece kluplerine,meyhaneye kerhaneye gidebiliyor ,rahat rahat bir ölünün heykeline ibadet edebiliyor,rahat rahat her bir def-i hacetten yiyebiliyor,kerhane vergilerini tahat rahat namaz kıldırgaçlarına yedirilebiliyor ,kerhane kapısında nöbet tutan polisimiz sayesinde içerde rahat rahat kadınlarla cima edillebiliyor , lut kavminin mensupları ile rahat rahat çiftleşilebiliyor ,askerimiz polisimiz ,devletimiz sayesinde rahat rahat cima filimleri çekilebiliyor,yüce milletimiz bu filimleri salya sümük izliyebiliyor .Gördüğün gibi Ey Oğul !Askerimiz ,polisimiz, devletimiz sayesinde rahatça yapabildiğimiz şey sadece namaz egzersizi ile , şu anlam taşımayan ezanla sınırlı değil.Tüm bu güzel şeylerin rahatça yapabilinmesi sağlayan yüce bir düzeni korurken ölmek şehitliğin en üstünüdür '' mü diyelim çocuklarımıza ? Kimilerinin ''ameller niyetlere göredir '' diyeceğinizi duyar gibiyim .Tabi ya ! Siz gidin kerhane kapısında nöbet tutun ama sonra ''benim niyetim ezan için nöbet tutmak ! ''. Hepiniz nasıl bir hatada olduğunuzu biliyorsunuz ama ''bir sefer yanlış yola girdik ,artık dönemeyiz '' düşüncesi ile hatanızdan dönmüyorsunuz .Tövbe edin ,tekrar şehadet getirin,hatalarınızdan dönün .Ben akibetinizi iyi görmüyorum .
  • 5 Yıl Önce

engineer

şimdi çocuklar bedelli askerlik ruhuyla yetiştiriliyor.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23