• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

YKS’de dereceye giren İHL’li şampiyonlar Akit’e konuştu! Başarının formülü İmam Hatip ruhu

Üniversite sınavında en büyük başarıyı gösteren Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin öğrencileri gazetemiz Akit’e konuştu. Dereceye girerek Türkiye’nin en seçkin yükseköğretim kurumlarına yerleşen İHL’li talebeler, hem manevi hem de teknik anlamda aldıkları eğitimin kendilerini farklı kıldığını söyledi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İbrahim

Kartal ihl zaten bundan 25 yıl öncesinde de en başarılı okullardandı şimdiki gibi köşe başı ihl yoktu o zaman dün akşam namaz kılcaktık ihl li çocuğa imam ol dedik yok dedi müezzin ol dedik olmadı ben kılmıyim dedi gitti neden anlam veremedik
  • 5 Yıl Önce

ENVER ÇOBAN

BU OKUL % 1 LİK DİLİMLE ÖĞRENCİ ALIYOR VE KIZ, ERKEK ÖRENCİLERİN YURT VB. İHTİYAÇLARI EN ÜST SEVİYEDE KARŞILANIYOR OKULUN HEMEN İÇİNDE VEYA YANINDA . DİKKATİNİZİ ÇEKİYORUM, BENZER DÜZEYDE OLAN PROJE İHL. 'NİN KIZ ÖĞRENCİLERİNİN YURT SORUNLARI VAR FAKAT İLGİLENEN YOK, VAKIF VEYA DERNEK YURTLARINDA KALIYORLAR, BİRİNDE RAHAT EDEMEZSE DİĞERİNE KOŞUYOR. BU ARADA İHL DE YETİŞTİĞİNİ ZANNETTİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZ ASLINDA DAHA ÇOK DIŞARIDA YETİŞİYOR. ÇÜNKÜ HİÇBİRİ AİLEDEN AYRILDIKLARI GİBİ DÖNMÜYOR AİLENİN YANINA TATİL DÖNEMLERİNDE, HATTA NAMAZ KILMAYANLAR BİLE AZ SAYILMAYACAK DÜZEYDE. HANİ NEREDE İHL RUHU BİZİM ZAMANIMIZDAKİ GİBİ OLDUĞUNU GÖREN VARSA SÖYLESİN.
  • 5 Yıl Önce

durmak yok

yahu yapmayın Allah aşkına bütün imam hatipler aynı seviyede sanki. Başarının formülü imam hatip ruhuymuş. Diğer imam hatiplerde bu ruh yok demekki. Proje imam hatip okulları hariç diğer imam hatipler üvey evlat muamelesi görüyor. İmam hatip müfredatı yıllardır vahim durumda hala düzeltmediler, öğrenci sayısına bakılıp sadece kelle hesabı yapılıyor. Proje imam hatipler , anadolu ve fen liseleri 12. sınıfta dersleri azaltıp üniversite sınavına odaklanırken proje okulu olmayan diğer imam hatipler hala derslerle ve ezberle boğuşuyorlar. proje imam hatiplerle normal imam hatiplerdeki öğretmen atamalarındaki adaletsizlikte cabası.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23