• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terör devleti İsrail, Müslümanların evlerini yıkıyor

Kudüs’ün güneyinde bulunan Filistinlilere ait binalar Siyonist terör devleti İsrail tarafından yıkılmaya başladı. İsrail polisi tarafından Pazartesi günü çevrelenen 72 konuttan oluşan 10 bina, buldozerler tarafından hukuksuz şekilde yerle bir edildi. BM işgalci İsrail’e yıkımları durdurma konusunda çağrıda bulundu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

nostalji

Yıksın tabiii ,ben kızmam ( Hatat ellerine sağlık derim. )
  • 7 Yıl Önce

erhan

Bu zalim devlet filistinlilere bunları yaparken türkiyede dikkatleri başka yöne çekecek olaylar mutlaka oluyor amma terör amma ekonomik amma siyasi
  • 7 Yıl Önce

abdurahman

Doğutürkistan'da Bir millet yok ediliyor görmüyrsunuz yemeni görmüyrsunuz Kalkmış filistinin evlerini zeytin ağaçlarını hepğ birinci haber yapıyrsunuz İslam aleminin Filistinden başka zulüm gören toplulukları yokmu ? gözünüzü birazcık daha gerçek zulümlere çevirin.
  • 7 Yıl Önce

Ahmet

Yıkar tabi çünkü o arapların dedeleri osmanlıya başkaldırıp osmanlıyı yıktılar
  • 7 Yıl Önce

Hadra

Mazlum ve Mağdur Filistin Halkının durumu belli de Kırmızı Çizgisi KUDÜS olanlar İsrail ile neden bütün ilişkileri kesmiyor? ve Elçisini dışarı etmiyor?Bir ölen venezuella Eski Devlet Başkanı Hugo Çavezin Duruşunu göstermiyor? Ki Hugo Çavez üstelik Müslüman da değil ama İyi Bir İNSAN olduğunu bütün Dünyaya Üstelik ABD ye rağmen gösterdi. Bizlere ibret oluna ! Merhum Humeyni ne demişti? Alemi İslam sadece yürüyerek Gidip İsraile Tükürse bile İsraili Sel alıp Boğar demişti.Nerde o vaziyetteki Müslüman ve İslam Alemi?
  • 7 Yıl Önce

Anti tece

Terör devleti tece yine KÜrt katletmiş bole haber görünce kanlitc akit KÜrt katledip israil filistini piyasaya süryo ...bu resi. Kaç yıl önce görmüştük
  • 7 Yıl Önce

baris

kurban oldugum Allah tarihte yahudileri guldurmedi guldurtmez ins..gunyuzu gormesinler
  • 7 Yıl Önce

Hasan

Iyide neden akp israil tohumu aliyor. Neden akp israil,le is yapiyor. Neden irak petrolunu turkiye,den israile tesiniyor.ama akp israil dusmani ,,,,,mi.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23