• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Perinçek, katliamcı Çin’i savundu

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Doğu Perinçek'in katliamcı Çin'le ilgili kullandığı cümleler büyük tepki çekti.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Uygur Türkü

Türkiyeyi Komünist ateist devletine çevirmeyi soyunmuş olan Doğu Perinçek Çin ve Rusya'nın baskı altındaki Soydaşlarımızı satarak Çin'den destek almak için böyle Çin ağzıyla konuşma yapıyor. oysa Çinin Doğu Türkistan'da Uygur Türklerini yok etmek için baskı ve asimilasyon politikası uyguladığını Doğu Perinçek de çok iyi bilir. çıkar elde etmek için haksızlığa ve zulme ortak oluyor. Doğu Perinçek soydaşlarına ihanet eden bir işbirlikçi diye tarihe böyle geçecek.
  • 8 Yıl Önce

Ömer Faruk Ünal

Bu herif en azından görüşünü belirtmiş. Bunun ne olduğunu biz biliyoruz. Başka şey zaten beklenmez. Ancak devletlüler bu konularda nefer. Niçin sesleri çıkmaz.
  • 8 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23