• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tiktokçu Aliyev tüm tuşlara basıyor

Başörtüsü yasağına Türkiye’den gelen tepkilere kulak vereceğine, iki kardeş ülke arasındaki gerilimi tırmandıran Azerbaycan, yanlışta direniyor. Cumhurbaşkanı Aliyev, TikTok hesabından yaptığı paylaşımda, “Hiç kimse bizi tehdit edemez. Ederse dersini alır” şeklindeki tehditvari bir dili kime yönelttiği merak ediliyor.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

taner hekimoğlu

Türkiye dünyanın tehtidlerine aldırmadan Azerbaycan ın yanında durdu. Aliyev Türkiye yi karşısına alıp, İsrail in emir eri oldu.
  • 1 Saat Önce

Doğrusu

Akaryakıt zaten 100 lirayı geçmiş bu adamlar bizim için ne yapıyorlar ki kapatın şu Bakü Tiflis Ceyhan boru hattını boylarının ölçüsünü alsınlar Ama bu vana kapatma işini hangi Yürekli Adam yapabilir ben merak ediyorum kim yapabilir kim ???
  • 1 Saat Önce

Ömer

Azerbeycan başörtüsü yasağı olayını takmış değil Azerbeycan Türkiye hükümetinin sürekli para istemesinden bıkmış yani olay yine ekonomik
  • 1 Saat Önce

Ysf

Birileri ya Türkiye ya ben demiş ki onlarda tarafını seçti. Demek ki kan kardeşi değilmişiz.
  • 1 Saat Önce

Deli İbo

Ben bu Azerbeycan ile ilgili olarak bu dünyada bizim bizden başka dostumuz olmadığını, bu alemde biz Osmanlı torunları olarak yaşadığımız müddetçe, Arabı, Türkisi,Hıristiyanı, Yahudi'si, Yinan'ı, Alman'ı velhasıl kelam dünyanın 72,5 milleti, Osmanlı'ya olan kin ve nefretlerini en ufak bir kanları bitlendiginde hep gündemde tutacaklar. Onun için bizim hiç bir zaman unutmamamız lazım, onlar hep bir, biz tek.
  • 2 Saat Önce

Abdullah

Demek ki Osmanlı anlatıldığı gibi adil, hoşgörülü falan değilmiş.

Şuayip

Allah akıl versin azgınlık yokluğu davet eder
  • 2 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23