• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mekke Anlaşması'nda Mısır neden yok? Perde arkası belli oldu!

Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan arasında imzalanan Mekke Anlaşması ile yeni ortak savunma mekanizması hayata geçirilirken, süreç boyunca adı masada olan Mısır'ın neden anlaşmaya katılmadığı merak konusu oldu. Ankara'nın yaklaşık iki yıldır yürüttüğü diplomatik temaslara rağmen Kahire'nin son aşamada geri çekildiği belirtilirken, bu kararın arkasında İsrail'le ilişkiler ve Suudi Arabistan-BAE rekabetinde dengeyi koruma arayışının bulunduğu öne sürüldü.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ömer

mısırda ithalat ve ihracatın yüzde 60 ını asker ve ailelerinin kurduğu şirketlerinin yaptığını ayrıca 67 savaşından beri israile çatmamasının karşılığında her yıl 5 milyar dolar abd den aldığını unutmayın askerler abd ve israilin genelde adamları ... başkanları enver sedat bu uşaklık anlaşmasını canıyla dedi ... bunlarda ödeyecek allahın izniyle 17 yaşındaki esma biltaciyi ve 3000 vatandaşını öldüren sisi yaratığınında sonu gelir
  • 1 Ay Önce

Mete MERTOGLU

Birliğe katılmayan her ülke düşmanın oyuncağı olmaya mahkumdur.Halkının vebalinin altında ezilmeyede mahkumdur.Elbette birlikte hayır var.Birlikte güven var.Birlik her ülkenin kârınadır. Birliğe katılmayanlar düşmanları oyuncağı olmaya mahkumdur.BİRLİĞE KATILMAYANLAR FİLİSTİN GİBİ OL AYI KABUL ETMİŞ DEMEKTİR. CESARET İNSANLARI MİLLETLERİ BAŞARIYA GÖTÜRÜR. KORKALIKTA YOK OLMAYA GÖTÜRÜR.
  • 1 Ay Önce

Tuğrul

Mısırın başındaki siyonist iblisi pisi sisi olduğu sürece bu birlikteliğe iştirak etmeyecek.
  • 1 Ay Önce

Şeyh Şamil

Sisi gibi batı haçlı ve siyonist yahudi bir kefere olduğu sürece Mısırla hiç bir şey hal olmaz. Atalarımız gibi Suriye Iraktan girin Fasdan çıkın tüm İslam âlemini birleştirin.
  • 1 Ay Önce

Muslum

Rahmetli Yavuz Sultan Selim Mısır'ı fethettikten sonra çadırında şehit edilen Sinan paşası için demiştir ki Koskoca Mısır bir tane Sinan etmez.
  • 1 Ay Önce

hasel

Yakında,olacağına adım gibi eminim.
  • 1 Ay Önce

ccc

Siyonizmin ve Şianın kuklası olursan yanaşmaşamazsın ağa babalarıdöver.
  • 1 Ay Önce

Ahmet Kar

Adamlar diyorki sen kendine mecalin yok bizi nasıl kurtaracaksın diyorlar yani başımız derde sokma diyorlar.

Mekke anlaşması turkiyeyi gariban husilere karşı savaştırma projesidir

Abd ve siyonistlerin bir oyunu..Türkiye yakında kizildenize savaş gemisi ve asker gönderecek, husileri ablukaya almak için..

kardeş

Siyonist darbe ile Rahmetli MURSİ yi şehit eden ahlaksızlar tabii ki siyonistlerin köpeği olacaklardır.
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23