• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunanistan’ın akbabası bize milyar dolarlar kazandıracak!

Özay Şendir Milliyet'te yazdı: Yunanistan’ın eski Başbakanı Samaras. Türkiye ile diyalog politikasına yalanlar üzerinden karşı çıktığı için Başbakan Miçotakis tarafından Yeni Demokrasi’den ihraç edilmiş birisi bu Samaras.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hamdi

BÜGÜNDEN İTABEREN YUNANDAN TAZMİNAT İSTEYELİM KIPRIS TÜRK DEVLETİ DE RUMLARDAN İSTESİN HEP HAÇLILAR İSTİYOR BİZLER TÜRK VE MÜSLÜMANLAR OLARAK NEDEN İSTİMORUZ KÜSERLERMİ AYIP MI OLUR HE HE RUMA YUNANA
  • 1 Ay Önce

Mehmet

Akbaba Samaras diye bu hain adam yine saçmalıklar yapıyor! Yunanistan her zaman bizimle sorun çıkartmış bir ülkedir. Lozan Antlaşması'nda bile bize hak ettiği tazminatı vermediler, hatta bugün de Midilli gibi adalarımızı silahlandırmakta ve uluslararası anlaşmaları çiğniyorlar. Samaras'ın İsrail'in Ermeni soykırımı iddialarına destek olması da bizi üzmedi demek ki, bu vatan hainleri hepimizle beraber yaşayan Türk Milleti'ne karşı düşmanca davranıyorlar. Yunanistan geçmişte bize neler yaptıysa bunların hepsini tek bir yasa ile telafi edeceklerse milletimiz her zaman haklı savunma ve topraklarımız için mücadele etmeye hazır!
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23