• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran’dan İsrail’e ağır hakaret: "Trump evcil hayvanlarına ağızlık takmalı"

İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, İsrail Savunma Bakanı Yisrael Katz'ın İran lideri Ayetullah Mücteba Hamaney'e yönelik tehditlerine, “ABD Başkanı (Donald Trump), Tel Aviv'deki evcil hayvanlarına ağızlık takmayı taahhüt etti. Eğer efendilerini görmezden gelirlerse, İran onlara derslerini verecek.” sözleriyle karşılık verdi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

76

60 milyon türk iranda olduğu sürece hem ordaki soydaş ırkınız hemde iran daima tehdit altında olacaktır iranda türkler var bu yüzden iranda rejim yıkılamıyor israilde bu yüzden hem türkiyeden hem türk ülkelerinden nefret ediyor düşmanlığını artırıyor
  • 2 Saat Önce

Kaçkarlı

İran samimi olur,birazda sabırlı olursa bebek katili kuduz itleri birlikte sonsuza kadar olmak üzre bertaraf edip KUDÜS'özgürketirir tekrar bütün dinlerin özgür başkenti yaparız.!!!
  • 2 Saat Önce

Sadece İsraile Değil

Bizde de birkaç evcil hayvanları var.
  • 2 Saat Önce

145319

Ağzına ve yüreğine sağlık sayın bakan gerçi anlamak için akıl ve beyin lazım yoksa anlaşılması güç doğrusu ne yapacaksın adı üstünde
  • 2 Saat Önce

Ayşe

İsrail'in her zamanki gibi tehditkar tavırları karşısında, İran'ın savunmacı duruşunu takdir ediyorum. Katz'ın hakaret dolu açıklamaları ve "yarın" savaşa girebileceği iddiası korkutucu, ancak Erakçi'nin sert tepkisi İsrail'in oyunlarını bozmaya yardımcı olabilir. ABD Başkanı Trump'ın İslamabad Mutabakat Zaptı ile İsrail'i dengelemeye çalışması bile ümit verici değil. Allah'ım, Müslüman ülkeleri ve halkını korusun, İslam dünyasına düşman olanlara derslerini versin!
  • 3 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23