• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Yüzsüz Ağbaba, Ahlaksız Ağbaba” "Veli Ağbaba, Özgür Özel’i Bitirir"

Ankara Milletvekili Osman Gökçek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunarak 1 milyon euroluk rüşvet iddiasını tekrar gündeme taşıdı. Gökçek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek’in itiraflarına dayanarak Ağbaba’ya sert sorular yönelterek; “Yüzsüz Veli Ağbaba, Ahlaksız Veli Ağbaba” ifadelerini kullandı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sıra size gelmeden.

Başka partilerden de bu adamla irtibatı olanlar; hiç partilerine zarar vermeden gerekeni yapıp sessizce çekilsinler!!! Fetö bunlardan sonra onlarada operasyon yapacak!!!
  • 1 Saat Önce

normal veli zaten ???

malatyalı bir kürt vatandas veli ağbaba <PARTİLERİN KÜRT KÖKENLİ MİLLETVEKİLİ SAYILARI ΑΚΡ. 135 CHP. 73 MHP. 12 HDP. 67 iP. 10 Diğer. bu sahıs demkki chpdeki kürtleri yönetiyor normal
  • 1 Saat Önce

vatandaş

Birbirlerinden bulsunlar inşaallah.
  • 1 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23