• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İranlı Yahudiler bakın ne yaptı!

İran’daki Yahudi cemaatinin lideri, Mücteba Hamaney’e bağlılık ilan ederek ülke içindeki birlik ve “direniş” vurgusunu öne çıkardı.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hgy

İran da Haine idam olduğu için popo korkusuna dost görünüyorlar ama Yahudi den asla dost olmaz.
  • 1 Ay Önce

adamlar siyaseti nabza göre şerbet vermeyi çok iyi bilirler.

orada öyle olmak iktiza eder rol icabı.osmanlıda da 5 asır rum ermeni yahudi bulgar sırp romen ulah hepsi bal şekerdi.ermenilerin tabiri milleti sadıka yani sadık millet idi.
  • 1 Ay Önce

Hakan TAŞÇI

Yahudilere inanılmaz güvenilmez..Zayıf anda ihanet ederler.Sinsidirler..FİTNE FESATTIRLAR UNUTMAYALIM FATİH SULTAN MEHMEDİ ZEHİRLEYİP ÖLÜMÜNE SEBEB OLAN SAHTE MÜSLÜMAN OLAN YAHUDİ DOKTORUDUR.KATRANI KAYNATSANDA OLMAZ ŞEKER .CİNSİNİ Sİ???? CİNSİNE ÇEKER..YAHUDİ DÜNYA TOPLUMLARINDAN DIŞLANMALI TECRİT EDİLMELİ MAL VARLIKLARINA EL KONULNALI . YAHUDİ AYRIŞTIRIR ÖTEKİLEŞTİRİR.SÖMÜRÜR ÖLDÜRÜR.....EŞİTLİĞE HAKKA ADALETE İNANMAZ. DÜNYADAKİ HERŞEY YAHUDİNİNDİR İNSANLAR GOİMDİR.
  • 1 Ay Önce

Engin

İnanmayın , bunların taktiği bu. Yaşadığın yerde ya gizlen yada oraya destek ver ama kuyu kaz gizlice ajanlık yap
  • 1 Ay Önce

ne demişler gül yüzüne çal büz........

el altından israile gönderdikleri parayı bilen var mı.

SAPKIN SERIATCI-IRKCI-ISTILACI-SOYKIRIMCI SIYONIST OLMAYAN "ANTISIYONUST YAHUDI FARKI!"....

SOYSUZ TOOLAMA KATIL HIRSIZ TEROR ORGUTU Israilde bunlar COK AZ SAYIDA
  • 1 Ay Önce

nuri

yahudinin hepsi aynıdır şekerim. roller farklı zihniyet, arzı mevud hayali hep aynıdır.hep diridir.

Hamdi

BUNLARA İNANMAYIN MUÇBUR BÖYLE ACIKLAMA YAPAÇAK 2 AYDIR NERDEYDİ BU AÇIKLAMA ŞAVAŞ BİTECEK DURAÇAK SİNYALİ ALDILAR İRANDAKİ SÖMÜRGE DÜZENİNE DEVAM EDECEKLER BUNLAN LANETLİ KAVİM
  • 1 Ay Önce

mert

ne yapacaklardı sokaklara mı dökülecektiler...onlardaki ruha bir bakın ms 76 dan ms 1948 e kadar 18 asır nasıl o o ruhu muhafaza ettiler. sonunda devletlerini kurdular. bizim gibi unutkan değil onlar.. 1920 lerde çorludaki dedelerimiz yahudilerin işinde gücünde,etliye sütlüye karışmayan,hele siyasetle hiç uğraşmayan kendi hallerinde sakin tabiatlı insanlar olduğunu ama eşyanın tabiatı icabı gene ticaret ve para ehli olduklarını söylerlerdi. gazete bile okumazlar,çekirdek çıtlatırlarmış hatta bizimkiler kabak çekirdeğine yahudi gazetesi derlermiş.

Alį

Bizdekiler İzraele gidip savaşçı oluyorlar.
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23