• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Camii’nde Kadir Gecesi ilginç protesto! Kadınlar hep birlikte başörtülerini attı

İstanbul'da Kadir Gecesi'nde Fatih Camii'nde bir grup kadın, Mescid-i Aksa'nın 17 gündür kapalı olmasına dikkat çekmek amacıyla başörtüsü bırakarak protesto gerçekleştirdi. Protesto esnasında kadınlar, erkeklere "Mescid-i Aksa Müslümanların namusudur, sahip çıkın" şeklinde çağrıda bulundu.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vahap

Evet bu ayipta bize yeter.
  • 4 Saat Önce

İ. Keskin

Yav, vururuz, vururuz da arkalarında Amerika gibi dayıları var daha..
  • 4 Saat Önce

akif

bu nasıl bir protesto kim ne amaçla neyi insanların bilinçaltına sokmaya çalışıyor bu işte bir kemiği var başka protesto şekli mi kalmadı onlar gerçekten gerçek İslami Müslüman bayanlar mi acaba!!!!
  • 5 Saat Önce

hasel

Başörtüsünü çıkararak,MESCİDİ AKSAYA sahip çıkılmaz.Cahilliğin DANISKASINI sahnelemişsiniz.YAKIŞMADI.Toplanın MİTİNG yapın.
  • 5 Saat Önce

Şener

Aaa hakaret bu! Alın siz takın bunları anlamında.
  • 5 Saat Önce

Serhat

Batıya yaranmak için cihat ayetlerini unutturursan birgün bu hale düşersin işte. Allah beterinden korusun
  • 5 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23