• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mücteba Hamaney'in sağlık durumu açıklandı! ‘Edindiğim bilgilere göre…’

İran’ın yeni dini lideri olarak seçilen Mücteba Hamaney’in sır gibi saklanan sağlık durumuyla ilgili Tahran koridorlarından sızan bilgiler dünyayı ayağa kaldırdı! "Talat Atilla ile Memleket" programında konuşan Doç. Dr. Levent Ersin Orallı, sahadaki kaynaklarına dayanarak Hamaney’in ağır yaralı olduğunu ve yüzünde ciddi deformasyonlar bulunduğunu iddia etti.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gelen Gideni aratır mı

babası gitmiş oğlu gelmiş. Yok birbirlerinden farkları. babası daha hayattayken kanlı işlerin, Müslüman Katliamların içindeymiş zaten. Müslüman katili babası gitti, daha tehlikeli ve hokkabaz olan oğlu geldi. Müslümanlar daha dikkatli olmalı. Azerbaycan Respublikası daha dikkatli olmalı. Havaalanını bombalanan Nahçivan çok daha dikkatli olmalıdır.
  • 3 Saat Önce

Her zaman Aratmayabilir

Bahsettiğin Müslüman Katliamları İsrail-ABD ile işbirliği iledir. Şimdilerde İsrail-ABD ile füzeleşiyor İran. Babası neyse oğlu da o. Değişen birşey yok gibi. İsrail de ABD de İRan da aynıdır. Üçü de Müslüman Katilidir. Suriye, Irak, Yemen ve Afganistan'daki Müslümanlara sorsunlar İran'ın ne olduğunu.

adamın yerini verenler kimdi sizce israile amerikaya

bunun korum a ordusunda olan 3 adet sahıs kürt asıllı iranlılar yakalandı idam edildi mossada calısan arastırma netiecsinde adam bası 200 bin dolar para vermiş mossad ailelri ıraka kacırmıslar mossad ordan isriale gitmişler
  • 3 Saat Önce

gercekelr,i yazmak

kurutuldu ama eller yüzler vucutta yaralr izler var yatakta devam ediyor kaynak iran muhalif gazeteleri hükümet kanaı gazeteler iyi diyor sığınaağa cektiler sığınakta yasıyor
  • 3 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23