• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran’dan ABD ve İsrail’e sert ültimatom: Saldırganları pişman edeceğiz!

İran Dışişleri Bakanlığı, ABD ve İsrail’in ülkelerine yönelik askeri operasyonuna karşı yayımladığı bildiride, meşru müdafaa hakkının kullanılacağını duyurdu. Müzakere sürecinde sivil alanların ve savunma altyapılarının vurulmasını "vahşet" olarak nitelendiren Tahran, "Saldırganları pişman edeceğiz" ifadeleriyle misilleme sinyali verdi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Volkan Savaş

Gördük bu güne kadar pişman ettiğinizi. Saldırıyı önceden haber ver sonra füzeleri gönder. İran şaka gibi ülke ya. Bir Filistin kadar olamadı olamazda.
  • 3 Ay Önce

serkan

ebabil kuşları gelmezse şansı yok iranın...
  • 3 Ay Önce

hasel

İNŞALLAH.İran olarak,imparatorluktan gelme devletsiniz.Şanınıza benzer savaşırsanız başarılı olacağınıza inanıyorum.Sonu ölüm olsa bile,ölüm yeni hayatın başlangıcıdır.Bu nedenle savaş gerekli ise sonuna kadar savaşmak gerekir.Yaklaşık 95 milyonluk İranın mücadeleyi bırakmayacağına inanıyorum.
  • 3 Ay Önce

Serdar

ABD gemilerinden birini batırın savaşın galibi sizsiniz.
  • 3 Ay Önce

65

rusyadaki türk devletleri irandaki türkleri düşünüyormu
  • 3 Ay Önce

Türkiyem

Eğer abd itrail İran kanka değilse iran o zaman ne duruyorsun itrail in nükleer elektrik santrali vur vur vur yoksa sana kimse inanmaz iran
  • 3 Ay Önce

Fırat

Pişman edin o zaman.Ne bekliyorsunuz?İsrail'e zarar vermezseniz durmazlar.
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23