• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İBB’de yolsuzlukları örtme telaşı

İstanbul’u yağmalayan Ekrem İmamoğlu ve ekibinin idaresinde uçuruma sürüklenen İBB’ye ait 30 iştirakin bütçesi gizli tutuluyor.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hırsız savar

Durmuş emmi size herşey müstehak senimn????????gibi zombileşmiş mankurtlar yüzünden bu ülke iflah olmadı 80 yıl hırsız severler o kafayı boşa taşımayın bir gazete size yazmıştı oy kullanmaya giderken beyninizide yanınıza alın diye boşa dememiş sizin cenahtan bir gazeteydi ????
  • 1 Yıl Önce

Durmuş emmi

Tatar ramazan sana bir soru. Türkiyenin en büyük hırsızı kimdir? Ib ucu veriyorum. Bu adam Ankarada yaşıyor. Ha O ramazan, tamda O. Düşündüğün.
  • 1 Yıl Önce

Turan Yazgılı

Mansur Yavaş daha çok çaldı mı diyorsun şimdi sen?

TATAR RAMAZAN

KİM BU HIRSIZLARA OY VERDİYSE,EN AZ HIRSIZ KADAR OY VERENLERDE HIRSIZDIR.ÇÜNKÜ NASIL GÖZ GÖRE GÖRE KOYUNLARI KURTA TESLİM ETSİYSE BİR ONLAR KADAR İSTANBUL HALKIDA HIRSIZDIR.NOKTA.İSTANBUL HALKI FAZLASIYLA HAKETTİ BUNLARA.İSTANBUL DEDİKİ BİZ İZMİR OLMAK ,İZMİR GİBİ KOKLAMAK İSTİYOR,HİZMET İSTEMİYORUZ DEDİ VE HAKETTİ.İSTANBUL BUNLARA LAYIKSIN.EKREM HIRSIZ DEĞİL SİZLER HIRSIZSIZSINIZ SİZLER ANLADINIZMI.BU RUM GÖKTEN GELMEDİ.ZATEN TİPİNDEN SAHTEKARLIK,HIRSIZLIK,DİPLOMAZSIZLIK,ARSIZLIK,SAHTE GÜLÜCÜKLER LE İSTANBULU KUCAKLAŞTIRMADIMI.YAPRAKLAR ALKIŞLAMADIMI.FATİH TÜRBESİNİ TEKMELEMEDİMİ,MİLLET KARDA MAHSUR KALINCA SAATLERCE,İNGİLİZ ELÇİSİYLE BALIK YEMEDİMİ.DEPREM ZAMANINDA TATİLE KAYAK KAYMAYA GİTMEDİMİ.KİMİN PARASIYLA EYYYYYYY İSTANBUL SENİN PARANLA SENİN.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23