• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran yelkenleri suya indirdi: 'ABD ile müzakerelere hazırız'

İran Dış İlişkiler Stratejik Konseyi Başkanı ve ülke lideri Ali Hamaney'in başdanışmanı Kemal Harrazi, "eşit statü ve karşılıklı saygı" şartıyla Tahran'ın ABD ile müzakerelere başlayabileceğini söyledi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İRan Münafık Cumhuriyeti, 1979 yılında emperyalist uşakları tarafından kurulmuştur. Eşitlik, Saygı kelimeleri; aptalları kandırmak için takiyye yapılarak kullanılıyor.

Hz. Ebubekir, Hz. Ömer, Hz. Osman ve diğer sahabelere dil uzatma küstahlığını ibadet haline getirenler ; Kur’an-ı Kerim’den ayrıca "Fatıma Mushafı" diye bir kitabın olduğuna inananlar ve Kur’an-ı Kerim’de ayetlerin sayısının eksik olduğuna / bazı ayetlerin çıkarıldığına inananlar ; Hz. Cebrail'in benzerlik yüzünden şaşırarak Hz. Ali yerine Kur'an-ı Kerim'i sehven Hz. Muhammed'e verdiğine inananlar ; şeytanın günümüzdeki kürekçisi / hizmetlisi moruk Ali Hamaney’in günahsız olduğunu varsayanlar ; takiyyeciliği, her daim yapılması gereken hareket olarak görenler anca ve anca münafıklardır. Cehennemde sadece gavurlar ve kafirler yoktur; münafıklar da vardır. Münafıkların Cehennemdeki yeri ise, kafirlerden de aşağıdadır. paramparça olsun münafıkbaşı İRan ve gavur İsrail.
  • 1 Yıl Önce

Ali

Karşılıklı saygıymış....! Sen anca müslüman katliamı yaparsın haçlıya Yahudiye fino köpeği olursun...!
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23