• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunus Emre Enstitüsü’nde 400 milyonluk vurgun soruşturması! Şeref Ateş yakalandı

Yunus Emre Enstitüsü’nde naylon faturalar ile 400 milyonluk vurgun yapan eski başkan Şeref Ateş Esenboğa Havalimanı'nda yakalanarak gözaltına alındı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kasım Demiralp

Pazarlıklar sonucu geldi.7 yıl ceza alacak yatmiy cak bile. Çaldığı yanına kâr kalacak. Üstelik bide aklan acak
  • 4 Ay Önce

Hasan Adıyaman

Irk paraya altına tapar olmuş diyanet israfı helal saymış,plan santim santim işliyor,
  • 4 Ay Önce

Emekli

Doyumsuz, ahlaksız, şerefsiz Şeref değdi mi şimdi. O kadar eğitimi hırsızlık için almış. Yazık çok yazık.
  • 4 Ay Önce

Mert Fırat

Acaba neden sadece chp li belediyelerde yolsuzluk oluyor da cumhur ittifakına dahil belediyelerde olmuyor diye sorasi geliyor insanın. Yoksa Allah onları işi olmadığı zamanda mi yaratmış.
  • 4 Ay Önce

Boşnak

Tüh sana Allah mustehakini versin.
  • 4 Ay Önce

hasel

Hiç bahaneler uydurma.Cehennemini ellerinle hazırlamışsın.Soyadın gibi ATEŞTE yanacaksın.
  • 4 Ay Önce

kel hasan

 atın içeri
  • 4 Ay Önce

DRSNN

bu şerefsizi  ..
  • 4 Ay Önce

bu şahıs kim byıklarda badem ::))

Şeref Ateş, 1964 yılında Malatya’da dünyaya geldi. Çocukluk ve gençlik yıllarında Türkiye ve Almanya’da yaşadı.Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesinde tamamladıktan sonra, akademik kariyerine Gazi Üniversitesinde başladı. Ateş, yüksek lisansını ve doktorasını Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Batı Dilleri ve Edebiyatları alanında tamamladı. Daha sonra ikinci doktorasını Almanya’da Marburg Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi Ana Bilim Dalı'nda tamamladı. Akademik kariyerini, Türkiye’de ve yurt dışında farklı üniversite ve araştırma kurumlarında sürdüren Prof. Dr. Şeref Ateş, birçok ulusal ve uluslararası projede görev aldı. 2011’de profesör olduktan sonra mesleki kariyerini Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde sürdürdü. Prof. Dr. Şeref Ateş’in uzmanlık ve çalışma alanları arasında uluslararası ilişkiler, kültür- diplomasi, bilim diplomasisi, medeniyet ve sanat, medya-iletişim, çok kültürlülük, kültür-siyaset ilişkisi, Türkçenin öğretimi ve sivil toplum örgütleri gibi konular bulunmaktadır. Ulusal ve uluslararası yayınları bulunan Ateş, aynı zamanda farklı bilimsel ve sosyal kurumlarda aktif olarak rol almaktadır. Prof. Dr. Şeref Ateş evli ve dört çocuk babasıdır.
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23