• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İlk kazma vuruluyor! 8 milyon kişiye daha hızlı tren müjdesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Demiryolu Projesi'nin Delice-Çorum kesimi için temel atma töreninin cumartesi günü yapılacağını açıkladı. Uraloğlu, hattın kuzey-güney aksındaki hızlı tren ağının kritik bir parçası olduğunu vurgulayarak, yaklaşık 8 milyon kişinin bu projeyle birlikte doğrudan hızlı tren hizmetinden yararlanacağını ifade etti.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bakanım

Ankaradan Konyadan, bozkır hadim alanya ya kadar halkın araba ile gezerek gittiği tabiki bilenlerin zevke dogaya tutkulu olanlar bilir, doga gezintili. Dogu ekspres gibi. Dogu ekspres ile de birleştirin dogu batı kolidoru olsun inşallah isveç ℅90 egilime tren cıkarıyorda biz niye yapamayacagız artık güven tam bu tren hususunda yaparız inşallah. Ankaradan karadenize, ankaradan akdenize kadar hızlı ve normal tren hatları yıllardır özlem dıydugumuz ülke olduk sayenizde. Ama evi olmayan emeklileride madur ederek buda hükümete dip not olsun.
  • 6 Ay Önce

Maşallah

Düz ovaya tranvay yapamayan trafik sıkışık olunca büyük şehir özelliği net görünür. Milli ekonomiye katkı bize ne onu maliye bakanı düşünsün diyen il yönetiçilerine kapak olsun. Maşallah inşallah Tüm iller hızlı trenle birbirine baglanır. Biz görmesekte bu temel atıldı bu hamleler devam eder. Atam abdulhamit han boşuna yol göstermedi millete mekkeye kadar rayı niye döşedi.
  • 6 Ay Önce

Abdullah Biri

İllerin ilcelerinide banliyo trenlerle baglarsanız. Ekonomiye katkıyı düşünün bakanım.
  • 6 Ay Önce

yavuz

Gerçekten mükemmel bir müjde Ulaştırma Bakanımızı Tebrik ediyorum. Çevre Şehircilik Baknlığımız İstanbul Marmara Müdürlükleri de böyle çalışsa İST. Kadıköy fikirtepe de olan Başaran İnşaata tanıdığınız süre nedir adam çalışmıyor babında e devletden yazı yazıyorum bana attıkları yazı mahkemeye başvurun sanki baş vuranlar muradına erdi. yıllar önceki müdür imza atmazsanız yerinizi kamulaştırırım tehdidi yapmıştı. Başaran holding 13 yıldır Fikirtepe mina tourse denilen inşatı bitirmedi 14 yıla giriyoruz bu başarı Ç.Ş.Bakanlığının İstanbul Müdürlerine ait.
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23