• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail yolcu uçağını vurdu

Terör devleti İsrail, Yemen Hava Yolları'na ait son yolcu uçağını vurdu.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

HANGİ DEVLET OLURSA OLSUN, SALDIRISI KARŞILIK BULUR, LAKİN ÇEŞİTLİ BAHANELERLE, SİVİL UNSURLARA SALDIRI DÜZENLEMEK, SAVAŞ SUÇU OLDUĞU GİBİ ULUSLARARASI HUKUKU DA İHLAL ETMEK OLUR, BU YASAL OLMAYAN SALDIRILAR BÖYLE DEVAM EDERSE SİVİL HAYAT DÜNYADA GÜVEN İÇİN OLAMAZ, İSRAİL ÇEŞİTLİ SAHALARDA DÜŞMANINI ARTIRMAKTAN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY YAPMIYOR, GELEÇEKTE YAHUDİLERİN DÜNYA ÖLÇEĞİNDE GÜVENSİZ DEVLET, GÜVENİLMEZ MİLLET İLAN EDİLİRSE BUNUN TEK BİR SORUMLUSU VAR O DA, ABD'DİR.
  • 7 Ay Önce

Tonyalı

münafık İran'ın müptelası Uluslararası Hukuk Profesörü zırtlamış yine. münafık sempatizanlığı nüksetmiş. Bukelemun gibi, hangi dalda oynadığı belli değil. Ömrünü zırtlatıyor buralarda, bir ahmağı kandırabilir miyim diye. Devekuşu misali, kaporta açıkta, lakin kimse bilmiyor görmüyor sanıyor münafık propogandası yaptığını. Kervan yürüyor, sen ise zırtlamaya devam.

cahit

Peki Husiler söde İsrail e balisti süper sonik füzeyle vurduklarını iddia ediyorlarda hep boş araziye yada çok az tahribat veren görüntülerin dışında neden ciddi tahribat veren görüntüler yok İsrail hava limanları çalışmaya devam ediyor
  • 7 Ay Önce

Türkiyem

İtrail in nükleer elektrik santrali havaya ucmazdan savaş durmaz
  • 7 Ay Önce

omar

israil yolcu uçağı vurmak serbest ozaman
  • 7 Ay Önce

Abdullah

Sıkıyorsa vur, nükleeri kafana yiyince barış barış diye havlama sonra

Ermenistan gibi

Yemenlilerde ateşperest İran’ın gazına geldiler ve halkı perişan ettiler. Aynısını Ermenilerde yapıyor
  • 7 Ay Önce

Abdullah

İsrail kendisine saldırana acımaz, saldırmayana da on numara dost olur. Herkes bunu gördü.
  • 7 Ay Önce

......

Abdullah denen İsrailli Kripto Yahudi seni İstihbaratımız acilen yakalayıp sınır dışı yapmalı sen her yorumunda Katil alçak İsrail oğullarını övüyor yüceltiyorsun senin acilen yakalanman lazım ey Akit bu adamı bulun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23