• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yargıtay’dan önemli karar: Enflasyon zararı da talep edilebilecek

Son dönemde hızla artan enflasyon, alacak-borç ilişkilerinde yeni bir tartışmayı gündeme getirdi. Hukukçu Buket Nurşah Tekışık, Yargıtay’ın verdiği karar doğrultusunda, paranın alım gücündeki düşüş nedeniyle alacaklıların enflasyon zararını da talep edebileceğini açıkladı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

L'Angelus

Mağdur kooperatifin söz verdiği evi alamamış, 10 yıllık bir senetle bir kez daha mağdur edilmiş... Bazıları hala yok tefeci, yok haram... Esas haram para koperatif üyesinin evini zamanında teslim etmeyenlerin cebinde olan pata, yahut tapuya oraya bursya kayıtlı kayıtsız mal varlığıdır. Ama bazı mallar bunu göremiyor.
  • 7 Ay Önce

Erdik

Yani Türkçesi haram olan bir şey istenecek
  • 7 Ay Önce

Vaybe Haciz dosyalarıı inceleyemeyen hükümet,,

Devlet cıvıttı hacizdeki senetlete maliye ne verdin diye soramıyor vergi kaybına göz yumuluyor. Ama tefeci ve vadeli zaten üzerine fark konmuş işlemlere artı hacizden sonra gecikme faizi artı yeniden enflasyon farkı ne oluyor bu ülkeme ki vadeli hacizli satışlata torpil geciliyor. Tüççar peşüne gecmek isterken tekrar tefecilik moda olsun diye ugraşan masonik gizli yapı yargıda hortladı.
  • 7 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23