• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şeyh Raid Salah'tan Türkiye'ye: Umudumuz Sizsiniz!

Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah, İsrail'in saldırılarından kaçarak Türkiye'ye sığındı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ayse

Cocuklari kadinlari yaslilari da oradan cikarsalar. Butun dunya Allahin dir. Goz gore gore olume mahkum birakiliyor. Vahsi katillerin rlleribdwn kurtarin devlet buyukleri lutfen.
  • 7 Ay Önce

Fatma

Oldu olacak, herkesi çıkarsınlar versinler ateşi. Anız mı yakıyorsun. Vatan; kadınıyla-erkeğiyle, çoluk çocuğuyla, genciyle yaşlısıyla vardır. Boş bir toprak parçası, vatan değildir. Sinsi emelleri için Hamas'ı kışkırtarak saldırtan ve de katliam için İsrail'in önünü açan münafık İran'ın ve münafık Hizbuşşeytanın artığı mısın ! Yürü git münafık İran'a.

Gültekin

MÜSLÜMAN, MÜSLÜMAN KARDEŞİYSE, BU ORANTISIZ, VAHŞİ SOYKIRIM IRKÇI SİYONİST SALDIRILARINA TEPKİLER HEP SÖZLÜ OLDUĞU İÇİN DÜNYANIN TEPKİLERİNE HİÇ KULAK BİLE VERMİYOR, YAPILACAK İŞ BELLİ, FİİLİ TEPKİYE GEÇİLMELİDİR, BUNU DA, BENDE İNSANIM DİYE, BU İNSANLIK AYIBINA DUR DEMEK İSTEYEN BÜTÜN DEVLETLERLE BİRLİKTE YAPILMALIDIR.
  • 7 Ay Önce

Haydar Kızılkule

"Müslümanlar kardeştir" deniyor, "münafıklarla Müslümanlar kardeştir" denmiyor. ortadoğuda hangi taşı kaldırsan; ya gavur İsrail çıkıyor, ya da işbirlikçisi münafık İran ve itleri çıkıyor. Müslüman toplulukları, içerisindeki münafıklara dikkat etmelidir ve onları etkisiz kılmalıdır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23