• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’deki şaibede skandalı büyüyor! Oyunu veren evini alır

CHP kurultayındaki usulsüzlük iddialarıyla ilgili başlatılan soruşturmada, Erzurum ve Ağrı delegelerinin Kılıçdaroğlu aleyhine oy kullanmaya ikna edilmek için maddi vaatlerde bulunulduğu belirlendi. Ayrıca bazı delegelere ev sözü verildiği de belirtildi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasel

Bal gibi şaibe var.Ö.Özel,şaibenin altında ezilmeli.Tam tersine çok rahat.DEMEK Kİ VAADLER YERİNİ BULMUŞ.
  • 9 Ay Önce

muşlu ve şeriatçı

'devrimciler' piroyu amerikan dolarlarına satmışlar! tüyü bitmemiş türkün lirası mı harcanmış bu alışverişte? o da ayrı mesele.
  • 9 Ay Önce

Mehmet

CHP kendi yapamadığını Adaletin yapmasını bekliyor.
  • 9 Ay Önce

hasel

Delegelere oy karşılığı vaadler verilmiş.AL SANA ŞAİBE.CHP,zaten şaibe partisidir.Bu vaadler karşısında kimse şaibe partisi değil diyemez.
  • 9 Ay Önce

Bu HARAM DEGIRmeninin SUYU NEREDEN

Para kuleleri burada da varmis
  • 9 Ay Önce

HALK

Chp şöyle kenarda dursunda emekliden konuşsak ekonomiden konuşsak daha düzgün ve doğru olur millet bitmiş çift okeye dönüyor ağlıyor fakir muhtaç olmuş kurusimide kırık yumurtaya bırakın gidin battık
  • 9 Ay Önce

siz olunca halk, biz olunca bidon kafalı,çizgili pijamalı.

sorma trolcüm.2024 te kırık yumurtaya muhtaç emekçi halk 1.239.000 sıfır oto,1.445.000 sıfır konut,10.000.000 beyaz eşya,yüzbinlerce tv,cep telefonu,vs vs aldı. sokağa çık bakalım milyonun altında araba var mı bu arada benim arabam olmadığını da belirtelim.bizim evimizde alman malı schaub lambalı radyo vardı. akşamları açardık.perşembe geceleri radyo tiyatrosu vardı.dinlerdik. senin evinde kaç tv,kaç bilgisayar,kaç cep telefonu var utanmaz trol. ayıp.biraz utanın. bu halk bu güne kadar bu kadar konforlu ne zaman yaşadı.ebk kuyruklarını duydun mu sen. iskarpinlere aşınmasın diye demir çakılırdı duydun mu sen.

Zekeriya gökçe

3 gün sigortası olan emekli oldu az alıyor diye ağlayanlara bak bu üç günlük sigortalılar.

HALK

Chp şöyle kenarda dursunda emekliden konuşsak ekonomiden konuşsak daha düzgün ve doğru olur millet bitmiş çift okeye dönüyor ağlıyor fakir muhtaç olmuş kurusimide kırık yumurtaya bırakın gidin battık
  • 9 Ay Önce

chp hem o numarayı yapıyor hem malı götürüyor..

uydurma chp trolü.kaç para alıyon partiden belerdiyeden. bak bakalım dövizci kuyumcu avm kafe restoran marka giyim mağazaları.seni utanmaz timsah gözyaşlı seni. seninkiler gelince ağzımızdan ballar,kıçımızdan yağlar akçek. uğursuz cenabet düztabanlar kurutursunuz memleketi kuru ekmeğe muhtaç edersiniz Allahsızlar sizi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23