• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump’tan Kanada’ya ağır mesaj! "ABD'nin 51. eyaleti olmalı"

ABD’nin seçilmiş başkanı Donald Trump, Kanada’nın ABD’ye katılması gerektiği yönündeki çıkışını yineledi. Trump, “Biz onlardan daha güçlüyüz ve kaynaklarına ihtiyacımız yok. O halde neden Kanada'yı korumak için yılda 200 milyar dolar harcıyoruz?” ifadelerini kullanarak yeni bir diplomatik krizin fitilini ateşledi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ibrahim

İşte bu yüzden küreselci Kanada başbakanı istifa etti.
  • 10 Ay Önce

Ömer

Anlamadığım şey İngilizler niye sessiz oraya bağlı , abd istese silah atmadan Kanada’yı işgal edebilir . Tuhaf şeyler dönüyor . İngiltere’den tepki uok . Kabul de etmezler keşke birbirlerine düşseler inşallah
  • 10 Ay Önce

Kelt Bünyamin

Çin, Rusya ve Hindistn'ın topraklarına çöküp sömüremeyeceklerini anladılar sonunda. Bu sene pasifikte geri adım atmazlarsa, Çin'den dev bir ticari tokat da yerler gibi görünüyor. Lehman brothers, sürekli ağına düşen kekliklerden topladıkları paraları karlı rantlar olarak eski enayilere kastırarak parazit gibi büyümüştü ve sonunda enayi düşmemeye başlayınca parti bitmiş ve kokuşmuşluk çökmüştü. Bunlar da enayi bulmakta zorlanıyor artık. Sistem tıkanıyor. amerikayı tekrar büyük yapamayacaksın be ahmak. parti bitmek üzere.
  • 10 Ay Önce

alex 34

iyi de kanadanın içinde bir Fransız eyaleti var. O ne diyecek bu işe?
  • 10 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23