• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray’la TFF arasında tansiyon yükseldi! İstifa daveti geldi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalarının ardından Galatasaray Kulübünden istifa daveti geldi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

necati

tff başkanı ibrahim hacıosmanoğlu çıkarlarınıza çomak soktuğu içinmi istifa edecek. bu millet 8-0 lık ankaragücü galibiyetini daha unutmadı..
  • 1 Yıl Önce

HİZİPSAVAR

gs için gerekeni yapacaksınız. okan efendi ve gs yönetimi yıllardır çöreklendikleri tff de kadrolarını kaybetmeye başlayınca ötmeye başladılar. ötene konuşana yapıştır cezayı tff de kazansın. bu haftadan sona olaki bir hakem hatası olursa hakemi yada bunu ne olursa olsun düzeltmeyen VAR ı bitireceksin. yok ona karışmaz yok buna karışmaz. kulaklık var karışacak arkadaş. trabzonu beşiktaşı ye fb gs kayır gerekirse maçı iptal et yeniden oynat adalet için hiç bir zor ve yapılamaz değildir.
  • 1 Yıl Önce

GS 23

Bir GS lı olarak Özbek in bu konuşması GS lılığa yakışmadı.Hakemler yeni hata yapmıyor,sen GS.san rakibi de hakemi de yeneceksin arkadaş,takım için en zor iş gol atmak oldu .Bu kadar pozisyonu ho vardaca harcayan futbolcularının dikkatini çekme,kolaycılığa kaç TFF başkanını suçla.Tff.başkani dobra adam, Destekliyoruz.
  • 1 Yıl Önce

ssas

olur canım sen 2 berabere kal suçlu hakemler karşı takımın hakkı ne neymiş elit takımmış oldu küçük takımlarla daha dogrusu ana dolu takımlarıyla maç yapma takım başına 3 puan yazılsın 3 takımla oyna onları yenemezsende o kulublerin puan durumuna bakılsın sen direk şampiyon ol boşuna kemal sunal demiyor çocuk çok aglıyorsa kesin gs lidir diye
  • 1 Yıl Önce

ousta

merhabalar gs yonetimine soyleyin tarafli yonetseydi TRABZAONSPOR UN 13 mactir hakki yeniyor ne yapti gs bedavadan sampiyon olmak istiyor ayiptir
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23