• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haşmet Babaoğlu, "Sümeroloji" yalanını yazdı! Kültür seçkinleri halkı nasıl kandırdı?

Haşmet Babaoğlu, “uyduruk kültür” figürlerinin halkı kandırarak birilerini parlatmaya çalıştığını yazdı. Babaoğlu, toplumun bilinçsizce bu sahte figürlere hayran bırakıldığını belirtti.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

adalet

Haşmet Bey gerçeği çok güzel özetlemiş Bu Kadına sahte Prof ünvanı verildi muhtemelen Mason olan kocası Locadan aldığı çarpıtma yalan iftira bilgilerle kitaplarını yazdı karısını öne çıkarttı Görevi de Tek Tanrılı Dinlerin antik çağ filozoflarının ürettiği fikirlerin devamı olduğu tezi idi Masonlar hala bunu iddia ederler. Oysa geçmiş çağlarda da 100 binlerce Nebi öğretici yol gösterici ve Peygamberler geldiği zaten Kur'an da yazmaktadır güzel ahlak zinciri kesintisiz devam etmiştir bu konuları çarpıtıp ters çevirip toplumu Müslümanlıktan soğutma projesiydi bu kadıncağız ama mezarda gerçeklerle yüzleşmeye başlamıştır.
  • 1 Yıl Önce

ziyauddin sonmez

bize yutturulan nice zokalar var. keşke bunlardaki gerçeklerde açığa çıkarılsa birileri dürüstce yazsa
  • 1 Yıl Önce

hasan

tarih boyunca milyon tane tanrı, peygamber türetilmiş, hepsi tek gerçek benim diyor
  • 1 Yıl Önce

hasana okkalı cevap

Tarih boyunca ALLAH her millete peygamber göndermiş..Mahşerde biz bilmiyorduk bize Peygamber gönderseydin inanırdık diyemeyecekler..cehennemi hak edecekler..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23