• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şirketin bilançoları açıklandı! Siyonist McDonald’s’a boykot şamarı

Terör devleti İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırıma destek olan ABD'li hızlı servis restoran zinciri McDonald's'a ağır ‘boykot’ tokadı. Siyonist işbirlikçisi McDonald's'ın küresel satışları, bu yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 1,5 azalırken, üst üste 2'nci çeyrekte düşüş kaydetti.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gazeteci

Vallahi, ya salaksınız eya geri zekalısınız, veya AHMAKLIKTA ÖN sıraları tutuyorsunuz, ve hepsi beraber. Bu şirketin bütçesi, TÜRKİYE BÜTÇESİNDEN DAHA BÜYÜK. BU KÖFTEYİ YİYEN EN ÇOK MİLET, TÜRKİYE VE RUSYADIR. ABD, ARTIK BUNUN SİHHATA tehdit oldugundan, AMERİKALILAR yemiyor, kim yiyor, RUSLAR VE TÜRKLER. YALNI BUNUN İSRAELLE ALAKASINI ANLAMADIM. İSRAİL AMMA DA GÖZÜNÜZÜ SIGDI Kİ, HER GÖLGEYİ DAG ZANEDİYORSUN.
  • 1 Yıl Önce

Mgörüş

Burada hâlâ çalışıyor...
  • 1 Yıl Önce

Şeyh Şamil

%1.5 mu? Bu mu boykot? Bizim domuzlar domuz gibi yiyor demek ki! Sadece müslüman kılıklı münafıklar boykota katılsa %50 düşer.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

% 1,5 düşüş kayıp sayılır mı? anlamsız bir haber
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23