• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti’den flaş açıklama! Türkiye’yi kalbinden vuracaklar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, hain teröristlerin Türkiye'nin savunma sanayisinin kalbi sayılan bir tesise saldırdığını belirtti. Yılmaz, "Bu tesis, Türkiye'nin bağımsızlığı için kritik öneme sahip. Teröristler, ülkemizi kalbinden vurmayı hedefliyor" ifadelerini kullandı.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasel

Silah fabrikaları çok derinlerde aşırı muhkem olur.Üstteki fabrika senin değildir.Devlet,sratejik özellikteki fabrikaları toprak üstünde yapamaz.Yapmamalı.
  • 1 Yıl Önce

BAYBURTSEVDALISI

Bunlarıyaptıranamerika
  • 1 Yıl Önce

ahmet yüksel

sokak köpeklerini de sokak katilleri de sizin döneminizde beslendi ....hayvanlaarı koruma kanunu çıkardınız insanları köpekler parçaladı 6284 ü çıkardınız aileler yandı yıkıldı aile kavgaları bitecekti kavga bitti cinayetler çoğaldı....milli geliri ihracatı artırdınız memurlara 22500 lira ulufe dağıttınız hazine çöktü (yalan mı hazine iyi idiyse kemal derviş klonlaması mehmet şimşeği niye getirdiniz?faizler niye uçtu?).halkın enflasyonu yüzde 500 yüzde 60 falan değil kenevir ipi mi yüzde 60 artmış?Azgın açgözlü soyguncu marketlere banakalara yamyam evsahiplerine gıkını çıkaramayan hükümet dünyaya ONE MİNUTE değil one hour da dese arkasında kadim seçmenini CHP nin entellerininden oy alacağını sanarak kaybetti.Daha kötüsü hatalarını anlamadı aynı yanlışa devam edip kendi sonunu hazırlıyor.
  • 1 Yıl Önce

ASYA

Halk Muhalefetin Yalan iftira algı çalışmalarına kanıyor siz Reklam yapamıyorsunuz cevap vermekte geç ve etkisiz kalıyorsunuz Müslüman insan şeytanlık şirretlik bilmediği için hep saf masum kalıyor halbuki Düşmanın silahıyla silahlanacaksınız Hadisini uygulayın ağzı laf yapan akıcı konuşan kişilerle güçlü bir reklam sosyal Medya kurmanız lazım TV lerde AKPartiyi destekleyen konuşmacılar akıcı somut örneklerle konuşamıyor mıy mıy yapıp konuyu dallandırıp budaklandırıyor yavaş konuşuyor ekonomi bilmiyorlar Muhalifler en çok ekonomiden vuruyorlar hazırlıksız oluyorlar ve Merkez görünüpte Muhalefeti destekleyen Medya Örn. Tv 100 NTV HaberTürk vs. AKParti sözcüsü olarak Mıymıntı lafı eveleyip geveleyen bilgisi az adamları özellikle çıkartıyor Muhaliflere tokatlatıyorlar bunlara söyleyin çıkmasınlar bilgili Hitabeti yüksek hazır cevap adamlar çıksın ve Yalan Haberleri anında çürütün suratlarına çarpın.
  • 1 Yıl Önce

Garip

Madem bu kadar önemli türkiyenin kalbi olan bu tesis böyle mi korunmaliydi.......
  • 1 Yıl Önce

Salih

Asker polis öğretmen çocuk katili PKK PYD feto dhkp lgbt HDP ile işbirliği yapan CHP de var Allah CC lânet eylesin
  • 1 Yıl Önce

ziyaretçi

O zaman bu tesislerde askeri koruma sağlanmalı bence nasıl olduğunu tam bilmiyorum askeri kışlaların ve karargahların korunduğu gibi korunmalı. Yaklaşana dur denilip durmazsa indirilmelidir.
  • 1 Yıl Önce

Millet

Tusaşa yapılan hain terör saldırısında tusaşın içindeki güvenlik kamera görüntülerini kim yayınladı. Bütün dünya film izler gibi izledi. Sığınağa toplanan personelin sığınak içindeki güvenlik kamera görüntülerini rehine tutulan çalışanlar var diye kim servis etti bu görüntüleri çok sayıda rehine var yalanıyla servis eden ulusal medya da var tesislerin içindeki mahrem olması gereken güvenlik kamera kayıtlarını anında servis eden kişi yada kişiler kimler güvenlik kamera odalarında ne işleri vardı bu kişiler nasıl kimin referansıyla Tusaşa işe alındı. Durum çok daha vahim devlet kimsenin gözünün yaşına bakmadan gereğini yapmalı.
  • 1 Yıl Önce

Yashar Sarikahya

Türkiye'yi kalbinden vuracaklar, bu ne biçim bir başlık, habere dikkat çekmek için bile olsa çok ama çok yakışıksız, iş bilmez ve düşmanları sevindiren bir başlık. Maalesef bir çok AK parti mensubu vekil ve yorumcular ciddi bir siyasi eğitime ihtiyacı var.
  • 1 Yıl Önce

.....

Niye nükleer silah mı, 5.nesil savaş uçağı mi üretiyoruz...
  • 1 Yıl Önce

.....

Evlat Fazla meraklı olma... ya meraktan ya meraktan... Demiş eskiler...

hükümet değilmisiniz

gerekli tedbirleri almak sizin elinizde bütün kurumlar sizin elinizde gerekli tedbirleri alacaksınız siz Türkiyesiniz siz Türkiye cumhuriyetsiniz .korkma sönmez bu safaklarda
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23