• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Libya müftüsü böyle seslendi! Gazze’de ölenlerin vebali İslam ülkelerinin yöneticilerinin boynundadır

Libya Müftüsü Sadık bin Abdurrahman Gıryani, Gazze Şeridi'nde açlıktan ve susuzluktan ölen her Müslümanın vebalinin İslam ülkelerinin yöneticilerinin boynunda olduğunu söyledi.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Celal dönmez

Libya Müftüsü Sadık bin Gıryani, Gazze Şeridi'nde açlıktan ve susuzluktan ölen her Müslümanın vebalinin İslam ülkelerinin yöneticilerinin boynunda olduğunu söyledi. Ben de Libya Müftüsünün bu açık ve net sözlerine katılıyorum. İslam ülkeleri yöneticileri 3 maymunu oynuyor. ne için? Koltukları için.
  • 1 Yıl Önce

Tayip

Aga duymasin israille ticarete devam
  • 1 Yıl Önce

Bu müslümanım müftüyüm diyenler

Önce dünya nasıl yönetiliyor öğrwnsin. Dünyanın sahibi Hz. ALLAH c. C. İsededünyanın yöneticileri siyonist islam gibi görünen ülkelerdeki siyonistlerin santaj kasetli masonlar ile yönetildiğni iyi bilip, bu müftüler ona göre talebe yetiştirip mevkiye paraya servete satmayacak ihlaslı nillet yetişmesine öncülük edecek yoksa yönetim ilmini bilmeyen din adamlarıbın acıklaması hem etkisiz, hemde anlamsız. Ölümerazı olan dünyanın neresi hangi dinden de olursa olsun asker ve polislerdir. Siyasilerde yöneticilerde koltuk da oturmak için öldürtenlerdir. Ona göre o koltuga oturacak zatı iyi yetiştirecek müftüler yoksa şu günlerde dünyada okunan ezanlara saygıyı öğrense o müftüler,,,,,,,!;;!!;;!!!!;;! şeytan kalmazdı.
  • 1 Yıl Önce

Hadi ordan

İslami yönetci varmı dünyada saf müftü. Genelde santaj kasetli Allahdan deyil siyonistten ve mason agababalardan baronlardan korkan dinini bakara 174 ayete uyan yöneticiler var. Saf müftüm. Dünyada 3 tane islamı bilen yöetici olsa idi. İslam sancagı huzur güven ve o kudus müslümanlarda idi.
  • 1 Yıl Önce

Celal dönmez

Yani Allah'ın kitabından birşeyleri gizleyen Müslüman ülkelerdeki alim kılıklı belamları temize mi çıkarıyorsun cahil adam. Hadi oradan.

ASYA

Sadece Yöneticiler değil Tüm Müslümanların Vebalidir Düzgün Yöneticiler seçmedikleri için hata yapanları tekrar seçtikleri için batının ve uşaklarının yalanlarına inandıkları Sömürücü katil Batı yanlısı ve taklitçisi oldukları için.
  • 1 Yıl Önce

Saffet

İslam ülkeleri peygamber efendimizin daha mucadelesinden bi haber kesinlikle bilmiyorlar AMA menfaat olunca dinimiz islam diyorlar peyganber efendimizin bahsettigi aynı münafıklar gibi diye düşünüyorum
  • 1 Yıl Önce

ata

bizi islam ülkesi sayar mıyız, sayılır mı bilihmez... çünkü anayasa açık ve net... laik demişler... varsayalım islam ülkesi olsun... daha yeni seçim yaptık... şimdi suçlu sadece yönetici mi??? mesela reise saldıran güruhun hiç mi suçu yok... habire suriyeli deyip istifa isteyen süper bir müslüman mı???? çivi yok ki.... çıksın...
  • 1 Yıl Önce

Vatandaş rıza

Aynen katılıyorum çok doğru söylemiş
  • 1 Yıl Önce

hasel

Libya müftüsü doğruyu söylemiş.Ama,Türkiye hariç deseydi daha iyi olurdu.
  • 1 Yıl Önce

Celal dönmez

Hadi oradan trollll.

Okur

İsraile ticaret yapanları İsrailin mallarını devlet kurumlarında satanları unutma hocam.
  • 1 Yıl Önce

Türkiyem

Aynenn
  • 1 Yıl Önce

Osmanlı Torunları

Aynen öyle kesinlikle yazıklar olsun Bu fani dünyada İki Buçuk miliyar muhhamet ümmeti Din kardeşlerimiz Var Hepsine yazıklar olsun Böyle müslünlıga muhhamet ümmeti münlige yazıklar olsun Bir Avuç yahudi israyil piçlerini kafirlerini keferelerini firevunlarnı Terörtlerini zalimlerini katillerini Soysuzlarını Gebertip Leşlerini cehenemin yedi kat yerin dibine kadar yolları olsun Ateşleri Bol Olsun Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23