• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ortaya bir buçuk karışık: Yanki Özgür'den Hamas'la ilgili skandal sözler

Yeni Şafak gazetesi yazarı Tamer Korkmaz, Hamas'la ilgili skandal ifadeler kullanan Özgür Özel'e verdi veriştirdi. Siyonist tezlerin medya üzerindeki etkilerini anlatan Korkmaz, Batılı devletlerin Gazze’deki soykırımı desteklediğini belirtti. Korkmaz, özetle şunları kaydetti:

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

malum

askan adam SELANİKLİ kendini saklamıyor.
  • 1 Yıl Önce

2525

mumın mumının kardesıdır.demekı adam musluman degıl
  • 1 Yıl Önce

Ziya

Birinci yönünü batu ya çevirdi ne oldu 80 yıl heba oldu boşa gitti sonuncusu doğuya çevirdi dünya lideri oldu 20 yılda sizin hayal edemediğinizi yaptı aradaki farkı sen bul konsol parti lider çok cahilsin özel 7 ekimden öncesini niye saklıyorsun şerefsiz oğlu şerefsiz alçak uyuz köpek israil yaptıklarını sen dahil senin familyan dahil kucağına oturduğunuz ağa babaların dahil şerefsiz abd ab israil dahil topunuzda gelseniz zafer inananların olacak bekle gör sizlerde sizin tabiriniz ile mal mal bakacaksınız sizleri kurtaracak bir güç bulayacaksınız sana selam olsun hamas ve el fetihli kardeşlerim yolunuz yolumuzdur durmak yok yola devam inşallah hedef kızıl elma yalnız değilsiniz inanan YÜCE müslüman TÜRK MİLLETİ ve DEVLETİ ile birlikte sizinleyiz yolunuz açık olsun yüce mevlâm sizleri korusun inşallah ????????????????????????????????????
  • 1 Yıl Önce

müslüman ve kavgacı

selanik yahudisi özgür neden bir müslüman, bir insan, bir türk gibi mazlum filistinlerin yanında değil de zalim yahudilerin yanında duruyor! cevabı sorunun içinde.
  • 1 Yıl Önce

hsn

son 22 yılda eğitim ve görsel basında hükümetin gevşek ve disiplinsiz tavrı nin sonucu bu. okulda disiplin yok öğrenci haklı her yaptığında. basında özellikle tv ve sosyal medyada aşırı serbestlik ahlaksızlığı beraberinde getirdi.
  • 1 Yıl Önce

Askan

Niye büyütüyorsunuz adam bildiğiniz kızılbaş ne bekliyordunuz aynı Suriyeli meselesinide bu gözle görüyor amadikkat edin buradaki Suriyeliler ve gazzeliler Sünnidir asıl sorun şu ki sizden erkek çıkmaz biriniz bu olayların arkasında Aleviler var diyemezssiniz çünkü korkaksınız ve yarın hesap sorarlar diye korkuyorsunuz işin garibi Allah'a ve ahiret gününe inandık diyorsunuz
  • 1 Yıl Önce

Sana omurga alacaazz, cunku omurgasizsin!

.......
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23