• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HÜDA PAR'lı Cemal Çınar kendisini hedef alanlara cevap verdi!

HÜDA PAR Tekirdağ Belediye Başkan adayı Molla Cemal Çınar Hoca, kendisini hedef alanlara Yeni Akit aracılığıyla cevap verdi. Çınar Hoca, “Bu beldeler Mü’min kanlarıyla sulandığı için, İslam’ı buradan söküp atmak mümkün değildir.” dedi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gerçek Mümin

verdiğiniz sözleri tutun, kadını erkeğin önüne geçiren yasayı kaldırtın, Kitabullah rehberimizdir.
  • 2 Yıl Önce

Mehmet Basatemür

Cemal Çınar Hoca, Tekirdağ'da bir çınar gibi etrafına oksijen dağatan, onu tanıyanlar, onun dilinden dökülen Hikmet dolu sözlere kulak verenler, onunla beraber olmak ve onun ilminden ve samimiyetinden istifade etmek için Allah'a yalvarırlar. Tekirdağ çok nasipdardır. Cemal Çınar Hoca gibi bir adayı bağrında barındırdığı için Tekirdağ'lılar çok şanslıdırlar. Cemal Çınar Hocayı onun dilinden tanımayı size tavsiye ediyorum değerli Tekirdağ halkı. Ben sizin yerinizde olsaydım ey Tekirdağ halkı! Cemal Hocayı baştacı eder ve seve seve Belediye Başkanı yapardım.
  • 2 Yıl Önce

hasel

Bu ülkede islam düşmanlığı,dünyada islamlık benimsenmediği sürece bitmez.
  • 2 Yıl Önce

Murat

Yolunuz açık olsun islam davasına gönül veren güzel insanlar. Aman kemalizme yanlışlıkla bile olsa göz kırpmayın ayağınız kaymasın az olun ama doğru yolda olun inşallah.
  • 2 Yıl Önce

Şeyh Şamil bu

Bu ülkeyi dönme yahudi rum ve ermeni lerinden kurtarmadıkça Müslümana rahat yok. Müslüman Islam nizsmıula yönetilir. Nokta.
  • 2 Yıl Önce

hesap

BAŞKANIM SİZ MÜSTERİH OLUN BANA GÖRE ASIL TERÖRİST CHP VE CAHP ZİHNİYETİDİR ATALARIMIZ NE DEMİŞ ''BANA ARKADAŞINI SÖYLE KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM'' CHP NİN ŞU AN ARKADAŞI KİM?
  • 2 Yıl Önce

Okur

Lanetli olmuş
  • 2 Yıl Önce

Vatan sızlar

Hüda par'ı da... HÜDA-PAR adayı molla Cemal Çınar ' ı da hedef alanların molla cemal çınar kadar başına taş düşsün...
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23