• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ruslar o ilimizi çok sevdi! Araplar gibi Rus turistler de Türkiye için kruvaziyer gemi ile yeniden akın akın Samsun'da

Arapların, Rusların en çok tercih ettiği Türkiye. Son gelen haber Ruslara ait: Yüzlerce Rus turisti taşıyan kruvaziyer gemi 2,5 aylık sürede 6. kez Samsun’a geldi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet tunç anti

Samsunda münafık istemiyoruz ne demek? Artık o köyünüzden dışarı çıkın. Cahil yobaz varosvari harketler bunlar
  • 1 Yıl Önce

Eeee

Antalyada gayri muslüm cok, ahlak bozmak icin planlı planli yapılan siyonist oyunlara gelmemek lazım. """Ingiliz Atasözü hırsızlık bir ekmek calmakla kahpelik bir öpmekle başlar"""" Aman ha paranızi helal kazanın kolay deyil.
  • 1 Yıl Önce

hasel

Samsun,gerçekten güzel yer.Karadenizde tercih edilecek ilk yerdir.Yabancılara hak veriyorum.İklimi de yaşamaya en elverişli yerlerden biridir.Deprem korkusu da yoktur.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Tunç

Samsunda münafık istemiyoruz. 
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23