• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yumrukçulara sahip çıkan barolara suç duyurusu

Kelime-i Tevhid bayrağı açan vatandaşı darp eden ırkçı provokatöre kol kanat geren barolar hakkında Hukukçular Birliği Vakfı suç duyurusunda bulundu. Baroların yaptığı şiddet çağrısının suç olduğunun altını çizen Avukat Yaşar Baş, gereken hukuki işlemlerin yapılacağını belirtti.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

HİZİPSAVAR

derhal o diplomalrı yırtıp adın en ağır cezalar verin adalette taraf olan bu yobazları en ağır şekilde cezalandırın
  • 1 Yıl Önce

Burak

Bunlar demokrasinin D’sinden anlamıyorlar. Ben ve benim gibi pek çok kişi ülkede hilafet istemiyoruz ama bunu isteyene de sabrediyor, saygı gösteriyoruz. Biz parklarda kızlı erkekli buluşanlara da saygı gösteririz. Ama onlar kendi istedikleri olmadığında hemen şiddete başvururlar. Klasik chp zihniyeti işte, yazık.
  • 1 Yıl Önce

A g

Hukuk fakülteleri yıllardır bu tipleri yetistirdi
  • 1 Yıl Önce

Onlar

Onlar bu günler için mavi gözlü tarafından ithal edilenlerin torunlarıdır. Bu günler için beslenmişlerdir.

Abdullah Biri

Hak icin taraf olmayanı Allah bitaraf eder. Ilahi adalet bunun icindir unutan dünyalik kullara hatırlatilir.
  • 1 Yıl Önce

Tebrikler yasar bey... musluman mahallesinde vesayetci salyangoz satan seytanlsr azapta gerek

Bu vesayet kalintisi milli irade-islam dusmani sozde meslek kurumlari, uye aidatlari ve merkezi bütceden/milletten aldiklari paralarla ve RESMI PLAKALI ARACLARLA SIYASI SALTABAT SURMEMELI, SIYASI G.MILLI FAALIYETLERININ BEDELINI ODEMELI... REFORM VEYA KAPATILMALARI SART
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23