• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte katılacak sürpriz isimler! AK Parti’den ‘Büyük Filistin Mitingi’

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 28 Ekim Cumartesi günü "Büyük Filistin Mitingi" gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı mitinge MHP lideri Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcı ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın da katılmaları bekleniyor.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Osman AYDIN

MITINGLEN KINAMAYLAN BU ISRAILI DURDURAMAZSINIZ BUNLARA OSMANLI TOKATI ATILMASI GEREKIYOR BOLGEMIZDE DUSMANLAR TOPLANMAYA BASLADI BUNA FIRSAT VERMEMEMIZ LAZIM CAYDIRICI BIR HAREKATIN YALILMASI GEREK YOKSA BU SOYKIRIM COK BUYUK BOYUTLARA ULASIR IS ISTEN GECER BIZIM BJNLARI CSYDIRACSK GUCUMUZ VAR
  • 2 Yıl Önce

abdulhamid

Yazıklar olsun! Devlet birşey yapamıyorsa bari utancından gizlensin, milletin karşısına çıkmasın!
  • 2 Yıl Önce

Nusret

Hep tribün hep tribün . Bırakın tribünlere oynamayı da icraat yapın
  • 2 Yıl Önce

Onu size şeytanlarınız söylüyor

2 binden fazla çocuk İsrail tarafından katledilirken Siyonist Haham Yaron Reuven skandal ifadeler kullandı. Siyonist emellerle Filistin topraklarına çöken İsrail'İn gözünün ne kadar döndüğünü adeta itiraf eden İsrailli Haham Yaron Reuven, "Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor. Kutsal kitabımız savaş zamanında kimseyi sağ bırakmamamızı emrediyor. Merhamet yok." ... demiş...merhamet etmeyene merhamet edilmez...
  • 2 Yıl Önce

Salih engun

Yorum yapan kardeşim haklı millet icraat bekliyor ne mitingi ula,n ! Yürüyün barış gücü olarak dalalım zalimleri avlayalım !
  • 2 Yıl Önce

Kartalbey

3 değil, 5 değil, 15 milyon katılsa bile ne sonuç çıkıyor Allah aşkına? Biz veya diğer ülkelerin halkları milyonlarca kişi ile protesto gösterileri yapsak ne olacak? İngiltere'de söylenene göre 150 bin kişi katılmış gösteriye. Ne oldu? Kuduz köpekler daha da azdı. Önemli olan icraat, icraat. Tek başımıza gidemeyiz, gitmeye kalksak Pakistan, Bangladeş, Endonezya, Katar, Somali ve Libya haricinde kimse bize destek vermez. Bu ülkelerin de askeri güçleri sınırlı. Tek başımıza kalırız. İslam ülkeleri maalesef çok adi kişilerce yönetiliyor. Gazeteci katili veliaht prens ve arap zenginler milyonlarca dolar verip iflas etmiş futbol kulüplerini alacaklarına mazlum Müslümanlara yardım etmeliler. Ama neredeeee?
  • 2 Yıl Önce

Haydi inşaallah

Meydanlar dolup taşsın...yergök zulme karşı duruşla inlesin
  • 2 Yıl Önce

DEMİR ADAM

NE OLACAK MİTİNG YAPINCA İSRAİLİN FİLİSTİNE YAPTIKLARI SON MU BULACAK GEÇİN BU İŞLERİ BU DÜNYA VAR OLDUKÇA BU İŞLER HİÇ BİTMEYECEK BİRDE BU İŞLERİN NEDEN BÖYLE OLDUĞUNU VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİNİ BENCE ÖNCELİKLE MÜSLÜMANLARIN SORGULAMASI GEREKİYOR BİZLER ALLAHA İNANAN İNSANLARIZ HER ŞEYİN ALLAH TARAFINDAN GELDİĞİNE İNANIYORUZ BU DURUMDA ALLAH TARAFINDAN YAZILAN VE YAŞANMASI GEREKEN BİR DURUM OLDUĞU UNUTULMAMALIDIR GERİSİ TEFERRUAT.
  • 2 Yıl Önce

Sadi

Yav bırakın li safsataları ne mitingi millet ıcraat bekliyor neyi bekliyorsunuz, mitinge harcanan para filistine harcansa daha makbule geçer
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23