• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kolombiya'dan İsrail''e Filistin şoku! Ülkeden kovdu

Kolombiya Dışişleri Bakanı Alvaro Leyva, İsrail'in Kolombiya Büyükelçisi Gali Dagan'ın Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro'ya "saygısızlık" yaptığını belirterek, “En azından özür dile ve ülkeyi terk et” dedi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

KOLOMBİYA DEVLETİNİ VE HALKINI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUZ, BUNU BİR İNSAN OLARAK İFADE EDİYORUZ, DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE HİÇ ÇEKİNMEDEN KATLİAMA YAKIN DEVLETLERİN DE DESTEĞİ İLE BİR MİLLETİ KATLEDİYORLAR ONLARDA İZLİYOR, BEN BAĞIMSIZ HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KABUL ETMİŞ DEMOKRASİ İLE YÖNETİLEN BAĞIMSIZ ÜLKEYİM DİYEBİLECEK BÜTÜN DEVLET ADAMLARI BU VAHŞETE ASLA SEYİRCİ KALMAZ.
  • 2 Yıl Önce

Sitting Bull

Uyusturucu isini organize eden yahudiler dir
  • 2 Yıl Önce

Ahmet Faruk Çarıkcıoğlu

Tüm İslam ülkeleri İsrail elçilerini kovmalı.
  • 2 Yıl Önce

OMUT

Darısı bu Arapların ve kendini insan sorunların başına.
  • 2 Yıl Önce

Ankaralı

Omut darısı Arapların ve kendini insan sananların diyorsun. Darısı Müslüman ülke yöneticilerine demeye dilin varmıyor galiba.

diyarbakırlı

Umarım duyarlı diğer liderler de Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro'nun hassasiyet ve duyarlılığını sürdürürler.
  • 2 Yıl Önce

Helal olsun insanlik olmemis dunyanin otesinde bile

.......
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23