• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'de kriz büyüyor! Genel başkanlığa talip olan isme istifa çağrısı

CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkanlığı'na talip olan Grup Başkanı Özgür Özel'e istifa çağrısı yaptı. Yarkadaş, 'Hem grup başkanı olup, genel başkanın parlamentodaki vekaletini taşıyıp hem de genel başkana muhalif olamazsınız.' ifadelerini kullandı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hasel

chp de bunları görmek normal.Daha neler göreceğiz neler.
  • 2 Yıl Önce

Gültekin

Özgür Özel, balığın oltaya gelmesi gibi oltaya geldi, nasıl bu oyuna düştü, siyasi vefası tartışılır hale geldi, halk olarak bizim tabandan gördüğümüz CHP'nin Genel Başkanlık sorunu yok, niçin bu konuyu kamu oyu önünde sulandırıp da partiye zarar veriyorlar, bunlar birilerin görünmeyen ajanları mıdır?
  • 2 Yıl Önce

nasıl bir durum

12 secim yenil cekilme muhalifler konusunca farklı algıla nasıl koltukmuş bu chp koltuğu chpyi veren atatürktü herkes gelip gecici
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23