• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sadece 1 buçuk saate düşecek! En uzun demiryolu tünelinde ışık göründü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Gaziantep Bahçe-Nurdağı Fevzipaşa Varyantı Demiryolu Tüneli, Türkiye’nin en uzun demiryolu tüneli (17km) olması özelliğine sahip. Proje tamamlandığında Adana-Gaziantep seyahat süresi 1 saat 30 dakikaya, yük trenlerinde seyir süreleri 80 dakikadan 15 dakikaya, yolcu trenlerinde seyir süreleri ise 60 dakikadan 10 dakikaya düşecek” dedi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Doğruya Doğru

Ülkeyi Demir yolu ağları ile ördünüz tüneller barajlar atom santralleri savunma sanayi bor karbür araba aküsü fabrikaları organize sanayiler her ilde hava alanı ve sanayi tesisleri üniversiteler hastaneler arabalar uçaklar helikopterler Allah sizden Razı olsun kıymet bilmeyen nankörleri de islah etsin.
  • 3 Yıl Önce

mali

inşallah ama iki yıldır karamandan çıkan çift yol hızlı tren hattı ereğliye 10 km civarında kaldı ve ilerleme yok. bir an evvel bu hat tamamlanca güzel olur. tasarruk tedbirleri lafta değil ciddi yapılmalı ve buradan elde edilen tasarrufla en kısa zamanda bitirilmeli . heyecanla beklyoruz. ama zor gibi. bu gidişle
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23