• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mesut Hakkı Caşın 'dan SİHA açıklaması: Bu millete hesap vermeleri lazım

Türkiye'nin yerli ve milli savunma sanayii sektöründeki atılımları hedef alan zihniyete Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın'dan sert bir tepki geldi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

Mesut Hakkı Çaşın hocamıza, bir devlet elindeki ekonomik kuvveti olan bütün fabrikaları satarak devlet gücünü zayıflatırsa, kuvveti tamamen özele terk ederse, kim kime hesap vermesi gerekir? diye soru sormak isterdik.
  • 2 Yıl Önce

Gültekin

Sayın hocam, bunları kim inkar ediyorsa, hiç bir vizyonu ve ufku olmayan, bu ülkeye ait olmayan insanları işidir, neden ülkemizin bu gelişmelerinden dünyadaki onların dostları çok ciddi rahat olduklarından, onlarda bu rahatsızlıklarıyla inkar etmeyi tercih eden zavallılardır.
  • 2 Yıl Önce

Hasel

Sihaya,ihaya,uçağa velhasıl savunma ile ilgili her türlü silaha karşı olanlar;bir numaralı ülke düşmanıdır.Hangi meslek ve hangi düzeyde olursa olsun.Ne yapılmalı:1.Önce teşhis etmeli2.Dava açılmalı ve asla affa girmemeli.3.Kesinlikle tutuklanmalı.4.Kamuda çalışıyorsa da kamu haklarından mahrum olmalı.Bilime,gelişime karşı olanlara nefes aldırılmamalı.
  • 2 Yıl Önce

B b

Türkiyenin tek sorunu millilikten yoksun muhalefet .
  • 2 Yıl Önce

silah senin soğan benim olsun

Hoca neyin kafasını yaşıyon milletin yarıdan fazlası açlıkla mücadele ediyor...
  • 2 Yıl Önce

m.n.

Mesut Hoca, boşuna vatan millet düşmanlarına vatanseverlik öğretmeye çalışma, zamanına yazık.
  • 2 Yıl Önce

Şeyh Şamil bu

Kamal bizim tanrı.ız değil ki ona hesap verelim. Hala bir kamal yapıcılığı devam ediyor. Bu millet bıktı. Beşer öldü gitti bitti. Hesap yalnız Allah'a ve kullarına verilir.
  • 2 Yıl Önce

Hüdai

Mmkemal mi? Yok artık
  • 2 Yıl Önce

Emekli

İlk önce nereden buldun da yurt dışında ve içinde bu kadar Servet mal para edindin yasası çıksın gerisi kolay
  • 2 Yıl Önce

asim keskin

...mustrafa kemale hesap vermeliler derken ne demek istedi anlayamadim? Mustafa Kemal = Allah mi demek istedi?
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23