• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sudan'daki iç savaş yüzünden 85 gündür kan akıyor

Sudan'da ordu ile paramiliter güç Hızlı Destek Kuvvetleri (HDK) arasında nisan ortasında başlayan çatışmalar 85. gününe girdi. Ülke ekonomisi yerle bir olurken çok sayıda insan hayatını kaybetti.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Çılgın Türk

Devlet harici bütün yapilar günü geldiğinde devletine karşı geliyor olan gariban halka oluyor siyasetçilerin kendisi ve partisinin istikbalini devletten öncelik vermesi bu yapıların ortaya çıkmasını sağlıyor ne uzucuki çoğunluğu islam ulkelerinde
  • 2 Yıl Önce

Gültekin

Sudanlı Müslüman kardeşlerimizin bu iç karışıklığı için kardeş kanının dökülmesini durduracak yardımlar yapılmalıdır. Müslüman ülkelerindeki bu karışıklıktan en çok fayda sağlayan veya sevinenler Yahudi milletidir, bu karışıklığı da çıkaranlar onların olduğunu düşünüyoruz, çünkü Yahudi milleti Müslümanlardan korktuğu kadar dünyanın hiç bir milletinden korkmaz.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23