• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya devam ediyor LGBT terörüne bir destek daha! ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda skandal görüntü

ABD'nin İstanbul'da yer alan Başkonsolosluk binasına LGBT'yi simgeleyen gökkuşağı bayrağı asıldı. ABD, Ankara'daki Büyükelçilik binasına da LGBT bayrağı asmıştı.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

fetösavar

zavallı insanlar... bayrakla, ayla, günle huzur bulmaya çalışıyorlar... ancak iç huzursuzlukları ya intihar, ya cinayetle bitiyor..
  • 2 Yıl Önce

FİTNE

Global Çete Dünyayı Kendilerine benzetmeye çalışıyor. Azınlık haklarının arkasına saklanarak....
  • 2 Yıl Önce

Azgın azınlık!

Amerika değil, Global Çete. Amerika'da 29 Eyalet bunların baskılarından şikayetçi.
  • 2 Yıl Önce

Uğur

Amerikan federal devleti o Global Çete'nin emrinde, o kadar ki neredeyse ta kendisi. Zannımca 1865'teki Lincoln suikastinden beri bu böyledir.

Temizlik

Ülke içinde temizlik yapıldı mı? İlk önce bunların yurt içindeki dernekleri kaptılsın,onlarla iltisaklı olanlar uyarılsın(bir tuvalet onlar için düzenlenmiş haberlerde vb.),yaptırım uygulansın,daha sonra dış bağlantılar uyarılsın,yaptırıma maruz bırakılsın.
  • 2 Yıl Önce

Abd Uyarılmalı

Elçileri çağrılarak uyarılmalıdır.Bu iç işlerimize karışmadır.Bir daha böyle bir şeye tevessül edilmemesi konusunda gereken yapılmalıdır.
  • 2 Yıl Önce

abd nin hali

büyükelçiler her ne yaparsa ülkesinin izni dahilinde yapar büyükelçi diyorki biz abd yönetimi ve belli bir halkı ibneyiz yavşağız yumuşağız topuz sibobuz diyor
  • 2 Yıl Önce

Abdullah A.

Bunu TR de yapma yetkisi yok. Kendileri ibne, p.ç olabilir. Burası TR, konsolosluk binası bile olsa, dıştan görünüyorsa, kanunen yapamaz. Halkı doğrudan etkilediği için.. binanın içinde olsa, dışarıdan görünmese müdahale yapılamazdı. Ama dışarıda. Derhal yetkililerimiz devreye girip pislik indirilmesi sağlanmalı ve pislik konsolosluğa ağır bir ihtarname çekilmelidir Bakanlık seviyesinde ... Derhal ...
  • 2 Yıl Önce

Şeref

Büyükelçiyi kovun ,İncirlik üssünü kapatında göreyim."papaz Bronson" olayındaki gibi bir sonuçla karşılaşırsınız..
  • 2 Yıl Önce

Delikanlı

Kendi halkına devlet gücüyle yapmadığını bırakmayan hükümet götü yiyorsa ABD'ye de diklensin...o biraz sıkar!!!!!!
  • 2 Yıl Önce

Uğur

Bunlara yüz verirseniz böyle astarını isterler. Tek çözüm en sert şekilde karşı durmak ve hiçbir taleplerini kale almamaktır. Bize direkt harp açamazlar ve biz onların kuklalarıyla seferberlik hâlinde cephede savaşmaya zaten dünden hazırız. Kendimi laikçi ve FETÖ'cü komutanlara ezdirmemek için askerliği bedelli yaptım, ama 15 Temmuz'da saat 1:30 civarında uyanınca hemen sokağa çıkabilmiştim ve şayet darbeciler başarılı olursa meydanda taranıp katledilmeye hazırdım. Ondan önce ve sonra da onların ve diğer laikçilerin zorbalık ve alaylarına zaten ömrüm boyu maruz kalıp direndim. Hangi cepheden ki kuklaları saldırırlarsa orada bunu fırsat bilip sonuna kadar üzerlerine yürürüz ve onları öldürdükçe öldürerek inlerine gireriz. Bunun ardından Putin de bizden korkarak Suriye'yi tamamen bize teslim etmek zorunda kalır ve nihayet Şam'da o cuma namazını kılarız. Şehit olursak ne tatlı olur. Şehit olmayanlarımız içinse imkansızdır ki yenilsinler, eğer savaşmaktan cayıp kendi kendimizi yenmezsek. Gariban Afganlar bile bunları hem de direkt olarak köpeğin bilmemneresine sokup onların tepesinde galip ve muzaffer olmuşken, bütün imkanlarımıza ve kaynaklarımıza rağmen biz mi onların zaten ezik olan kuklalarını ve dolayısıyla kendilerini ezip geçemeyecekmişiz? Sadece uzman çavuş gençlerimiz değil, 55 altındaki çoğumuz çatır çatır kırıp geçmeye hazırız bunların hepsini. Şayet operasyon uzasa bile (ve uzaması şu an itibarıyla aslında mümkün de değildir), fabrikadaki üretimleri ise yaşlı babalarının emri altında kadınlarımız ve çocuklarımız yapar. "Ama ekonomik savaş" derseniz, sadece şu son seçimden önceki fahiş kira terörizmi ve ekonomik darbecilik suçu yüzünden bile ülke içinde anamızın ak sütü gibi helal şekilde müsadere edebileceğimiz on-milyarlarca dolarlık münafık iç-düşman serveti var. Bu müsadereden sonra kimse bize karşı ekonomik savaşa girişemez. Hele daha sonraki bir hıyanetleri hâlinde yüz milyarlarca dolarlık, uluslararası-iltisaklı iç düşman servetine el koyarız ve bu haklı ganimeti doğru şekilde ve ülke için kullanarak ülkemizi ve ahalimizi en yüksek refah seviyesine bir anda çıkarıveririz. Ekonomik savaş ümitlerini de böylece temelli şekilde kaybederler. Ondan sonra bize orta hâlli ve fakir erkeklerimizi nonoşlaştırmayı ve kadınlarımızı zenginlere köle işçi yapmayı dayatmak bir tarafa, kendi ülkelerinde bile LGBT ve feminizme karşı önlem almaya başlarlar ki bizi daha çok kızdırmasınlar ve de daha ilerideki savaşlarda bize karşı savaştıracak erkekleri bulunsun.
  • 2 Yıl Önce

secret

ELÇİ SINIR DIŞI EDİLSİN
  • 2 Yıl Önce

...

HAYDUT HACLI-SIYONIST ABD LBGT-FETÖ-DEAŞ-PKK vd BUTUN TEROR ORGUTLERININ KULUCKA MAKINASIDIR DEVPET OLARAK!!!
  • 2 Yıl Önce

Zeynel

Abd Türkiye'nin ve reisin lgbtye geçit vermeyeceğiz açıklamasına inat yapıyor yani diyor ki ben müttefik değil size düşmanım daha açık nasıl anlatılır kovun gitsin elçiyide konsolosu da hatta İncirlik kapatılson
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23