• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merkez Bankası'nın yeni başkanı Hafize Gaye Erkan dünya basınında! Erdoğan'ın o hamlesi şaşırttı: İki noktaya dikkat çektiler

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanlığı'na (TCMB) Başkan Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Hafize Gaye Erkan atandı. Erkan'ın ataması dünya basınında geniş yer bulurken, uluslararası ajanslar Erkan'ın kariyerine ve Türkiye'nin ilk kadın TCMB başkanı olduğuna dikkat çekti.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mesut SARP

Hafize hn. yönetimde bulunduğu banka hakkında güvenilirlik imzasının arkasından batan bankanın hissedarlarından açılan dava hala Hafize hn. aleyhine yürümekteymiş. Böyle bi kişi neden atanır, açıklama gerilmesi en azından bu haberin doğru olmadığı teyit edilme zorunlu değil mi?!
  • 2 Yıl Önce

Metin

Erdoğan bugün Hafize hanımı merkez bankası başkanı olarak atar, başka zaman Gaye hanımı, bambaşka bir zaman Erkan hanımı atar. Tüm batıyı çıldırtan da işte bu asla öngöremedikleri hamlelerdir. Trump, boşuna Erdoğan dünyada anlaşılması en zor lider dememişti.
  • 2 Yıl Önce

SUAT

BAYAN KEMAL DERVİŞ VAKASI O DA GELİRKEN BİRE BİR AYNEN BÖYLE PARLATMIŞLARDI SONUÇ HÜSRAN BİZE BAYRAKTAR GİBİ KENDİ İÇİMİZDEN BİRİLERİ LAZIM İTHAL ÜRÜNLERLE BU İŞ YÜRÜMEZ
  • 2 Yıl Önce

Hasan Tahsin.

Gaye hanımın atamasını, savunduğdunuz ilkeleriniz gereği eleştireceğinizden hiç şüphem yok sevgili Yeniakit. Eğitimi ve geçmişi ortada. Faizleri ilk fırsatta arttıracağı belli. "Bizim silahımız NAS'dır"
  • 2 Yıl Önce

DAHİ

bir derviş vakası daha.
  • 2 Yıl Önce

Abdullah

'Dahi' adıyla yorum yapan! Öyle dahiliğin varsa, farklı projeniz bulunuyorsa öne çıkın? İpi göğüsleyin. Sadece eleştirir insanı 'DAHİ' değil, zayi eder.

Yeni Umutlar

Son çalıştığı bankayı batıran bir başarı öyküsü. İngiliz Mehmetin son kazığı. Reis bunlarla seçime kadar bile gidemez.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23