• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunları analarından doğduğuna pişman edeceğiz

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş kira fiyatlarına ilişkin açıklamada bulundu. Erdoğan, "Bunları yargı yoluyla analarından doğduğuna pişman edeceğiz" dedi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

zigon

Daire fiyatlarını 1 milyon 'un altına çektiğinde onu yaparsın,onun haricinde 3-5 oy almak için boşa sallamayın, hoş sallasanız nolcak zira süreniz doldu.
  • 3 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Reis kiraya % 25 zulümdür ona göre kimse demiyorki yüzde yüz olsun veya yüzde 70 olsun ama şünü da unutma herkes her şeye devlet dahil YÜZDE ELLİNİN üstünde zam yaparken mal sahibine bu haksızlık niye anlamış değilim ha şü da unutulmasın ne kadar kiracı varsa o kadar da ev sahibi var ona göre bilinsin istedim.
  • 3 Yıl Önce

Bir Evsahibi olarak

Herseye yillik nerdeyse 2 kat zam geldigi bir yerde kiralar 2 yildir yerinde sayiyor kiraci evden cikmiyor kirayi %25 arttiririm diyor 2 yil ust uste kira artisi sinirlindigi icin kira pul oldu. Devlet bizim cebimizden agalik yapiyor. Ama para babalarinin cebine dokunmuyor. Sirf bu yuzden sandiga gitmeyi dusunmuyorum artik.
  • 3 Yıl Önce

Uğur

Allah Reis'e bu seçimi de kazandırsın ve terörist Zilletçi ev sahiplerine karşı kararlı ve yok edici kılsın.
  • 3 Yıl Önce

meleknur

REİSİBAŞKANIMIZ EVLENECEKLERE EVLİLİK KREDİSİ VERMENİZ ÇOK GÜZEL! ANCAK YAŞ SINIRI KOYMAYIN VE EVLENMEK İSTEYEN HERKESE VERİN
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23