• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hemen sildiler... KGM açıklama yaptı, Onedio'nun algı operasyonları boşa çıktı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin şiddetini gösteren görsellerden biri olan Adıyaman-Şanlıurfa-Gaziantep Otoyolu'nun üzerindeki yıkıntı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı aleyhine provokasyon çabasında olan hesaplar tarafından paylaşıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü ise Twitter'da bir açıklama yaparak söz konusu yolun KGM sorumluluğunda olmadığını aktardı ve algı çalışmalarını boşa çıkarttı. KGM'nin cevabının ardından Onedio, ilgili paylaşımını sildi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İslamın Neferi

eskiden bir sakız vardı TİPİ TİP diye....tipi tiipler çoğaldı ülkede...ahlaksızlık sakız gibi çiğneniyor..
  • 3 Yıl Önce

Meryem

Yanlarına kar kaldıkça bozguncular daha çok azar. Bozgunculara seyirci kalmaya dewam edersek çok daha kötü afetler belalar gelecek demektir.
  • 3 Yıl Önce

a.d.

Yahu arkadaş bunlar komplemi iyi aile ! çocuğu..........
  • 3 Yıl Önce

sorumlu

peki kim sorumlu
  • 3 Yıl Önce

kardeş

Bre ŞEREFİ HAYSİYETİ BOZUK PARA OLANLAR.Bu depremde dağlar yarıldı, yerler yarıldı, tarlalar yerler 5 metre yükseldi, yollar 7 metre sağa sola kaydı.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23