• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zoruna mı gitti koçum? Bir de profesör olacaksın

Türk milletine ve Türk devletine düşmanlık yapmayı vazife addeden solak Birgün gazetesinin pişkin yazarı Yalçın Karatepe, ülkemizi sarsan deprem sebebiyle düzünlenen yardım kampanyasına burun kıvırdı. 1999 depremi sonrasında da kamu kurumları yardım kampanyalarına destek verdiğinde tek ses etmeyen Karatepe, iş AK Parti iktidarına gelince yan çizdi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Muh

Ha............ tir. ulan d*mbük
  • 3 Yıl Önce

Gültekin

Sayın Karatepe, kamu kimin malıdır, devletin olduğunu sizlerde çok iyi biliyorsunuz, devlet kimin devletidir, Türk Milletinin, burada Türk Milleti felaket yaşıyorsa elbette devlet, millet işbirliği ile bu yaraları sarması kadar doğal hiç bir şey olamaz, niçin çirkinlikleriniz kusuyorsunuz da içinizde saklamıyorsunuz? Sizleri bu necip millet çok iyi tanıyor, bunun için sözlerinizin hiç birine kıymet vermiyoruz.
  • 3 Yıl Önce

ADİL

O ZINDIKLAR HINÇLARINDAN GEBERSİNLER 
  • 3 Yıl Önce

Nur

99 depreminde gelen yardımlar kamu kaynaklarımıydı kamu çalışanlarına maaş olarak verdiler o kadar yetersiz programsız bir devlet vardı başımızda mukayese eden akılsız verdiklerini aldılar zaten Allah o zihniyeti bu ülkede iktidar etmesin muhalefet bile yapamıyorlar bırak ülke yönetmeyi
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23