• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

6’lı Masa, CIA ajanı Barkey’e cevap verebilecek mi? Adamsanız, çıkın konuşun

15 Temmuz darbe girişimi ile Gezi Parkı kalkışmasının göbeğinde yer alan, CIA ile bağlantıları bilinen Henri Barkey'in, ABD Dış İlişkiler Konseyi'nin yayın organı Foreign Affairs'te Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a tehditlerin de yer aldığı bir makale kaleme aldığını hatırlatan Mehmet Barlas, "6’lı Masa, CIA ajanı Barkey’e cevap verebilecek mi?" diye sordu.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

vurucu

altılı masa değil bunlara laf söylemek bunların dediklerini yapmak zorunda ama vatandaş olarak bu resimde tipini s......... tipsizine allah ne versiyse haydaaaaaahlama yaptım yapıyorum
  • 3 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Niye versinlerki cevap tamda işlerine gelir.
  • 3 Yıl Önce

Mardinli Hoca

Bana göre böyle köpekler havlaması çok iyidir.Millet bunlar kime hizmet edeceklerini bilmelerini fırsattır.Ey İslam ümmeti hakikati görün ve ona göre hareket edin bu kuklalara gereken dersi sandıkta verin.Ummet diyorum her dili her kavmi kapsıyor.Mesele bir kavmin meselesi değil ümmetin meselesidir.Aman Aziz millet uyanın bu din düşmanlarına fırsat vermeyin oyun çok derindir.Allah etmesin yedili hayinler iktidara gelseler nasıl ki İttihat ve Terakki hiyaneti Osmanlı devleti yıktılar sa bu hayinlerde aynısı yapacaklar.Ben bunu söylüyorum durum bundan ibaret tir.Her türlü oyun yalan algı yapacaklar milleti kandırmak için.Ak parti ye çok büyük görev düşüyor oyunu bozmak için.Her türlü tedbiri elden bırakmamak gerekir meydan bunlara boş bırakmamak lazım.Ekrem hayin oğlu nasıl İstanbul büyükşehir belediye seçimi kazanmış sa Türkiye'nin Cumhur başkanlığı seçimi de aynı şekilde kazanmak yöntemi kullanacaklar.Dikkat ederseniz küfür güçleri iç ve dış hayinler hayin oğlu aday olması istiyorlar bunda da bir mesele vardır.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23