• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'a da salyalarını sıçratmışlardı! Her haltı yiyorlar! Sormazlar mı adama 'ne ayaksınız siz' diye

İsveç'in, hem NATO'ya üye olmak istediğini, hem de olamamak için her haltı yediğini belirten Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, "Sormazlar mı adama 'ne ayaksınız siz' diye?" ifadelerini kullandı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bir

Çok doğru söylüyorsun Turgay Güler Kardeşim de bazıları bir kilo soğan, patatese Vatansatan mahluklar, Devlette yatırım yerine daha da ucuzlattırsın zincir marketlerin durumu ortada chpkklılar hdpkklılar mı ucuzlayacak??? Bulamayız bile Cahillerde anlar inşALLAH.
  • 3 Yıl Önce

Rabia Zafer

ÇOK DOĞRU BİR YAZI OLMUŞ AYNEN ÖYLE PKK, İSVEÇ 'İ ELE GEÇİRMİŞ.
  • 3 Yıl Önce

Gültekin

Sayın Reisim, bu yavru devletlerin, ağa babası açıktan teröristlere yardım ve yataklık yaptığı sürece, bunların verdiği hiç bir söze güvenilmez, çünkü kötü örnek her daim emsal oluşturacağını unutmayınız. ABD, bizi sevdiğinden Nato'ya almamıştır, bölgemizi ve yer altı kaynaklarını kontrol amacıyla bizi yıllarca kullanmış olup, bizimle değil de her daim teröristlerle işbirliği yapmıştır, devlet olarak güvenilmezliğini açık etmiştir.
  • 3 Yıl Önce

Mstf

İsveçin üyeliği tamamen safsata adamlar zaten istemiyor ama bu vesile ile bizi kötü gösterip Natodan atarlar (keşke )
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23