• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Selçuk Bayraktar'ı hiç böyle görmediniz! O fotoğraflar, ağızları açık bıraktı

Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu tartışmaların odağındaki İHA’lar ve SİHA’lar üreten Baykar'ın hikâyesini kaleme aldı. Baykar'ı tartışmalar başlamadan önce Kasım 2022'de ziyaret ettiğini belirten Oğur, "Kendi kaynakları, insan gücü ve bilgi birikimiyle, kendi sektöründe fark yaratarak ve devletin engellemelerine rağmen büyümüş bir şirket Baykar" yorumunu yaptı. Oğur, Bayraktar ailesinin İHA üretim sürecinde Sarıyer'deki yalıyı bırakıp çocuklarıyla birlikte uzun yıllar boyunca İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Baykar'ın atölyesinde yaşadıklarını kaydetti.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nizam

Bunlara dil uzatanlarin dilleri çürür inşallah.
  • 3 Yıl Önce

KADİR

bayraktara dokunanı bizde sizleri sandıkta dokunacağız bayraka kalkan elleri kırarız vatanını sevmeyen türkiyeyi derhal terketsin etrafımız ateş çemberiyken bunlar baykara dokunacakmış amarıkan uşakları bu millet sizleri asla bu firsatı vermeyecek inşallah
  • 3 Yıl Önce

köylü hasan

Hepimiz biliriz, Türk tarihinde anlatılan kahramanlık hikayelerini. Peki, günümüzde yaşayan kahramanlar yok mu? ez cümle Rahmetli Baba ve oğul Bayraktarlar günümüz Türkiye'sinin gerçek kahramanlarıdır. Kıymetini bilmeyen, biliniz ki bizden değildir.
  • 3 Yıl Önce

Gültekin

Türk milleti zekidir,çalışkandır, üretkendir yeter ki imkanlar verilsin veya önü kötü niyetli devlet adamları tarafından kesilmesin. Bugün net olarak gördüklerimiz bunun delilidir. Allah böylesi vatanı ve milleti için samimi çalışanların sayısını artırsın.
  • 3 Yıl Önce

MEHMET DEMIRCI

Baykar ailesi var olsun... bu milletin iftiharıdır.Yaptıkları üretimde hiç bir katkım yok, kazançlarında gözüm yok amma her kim o aileye ve üretimlerine dokunacam diyor ise bilsinki ölümüne ölümüne karşısında olur ya ölürüm ya öldürürüm.Bunu göze alacak hain, mandacı, soysuz kim ise bilmediği çok şey var.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23