• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başıboş köpeklerin kovaladığı belediye işçisi, feci şekilde can verdi!

Ordu’da yol kenarındaki çöpleri toplayan temizlik işçisi köpek saldırısından kaçarken aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İti seven evinde beslesin

Yazık yahu.Parklar bahçeler her yer it dolu. Avrupada it besleyenlerin sorumluluğu var. b..kunu bile torba ile temizlemek zorunda. Burda biraz besleyip sokağa salıveriyorlar.sokaklar itten geçilmiyo.Çok ciddi caydırıcı bir kanun lazım..önüne gelen it besleyip sokağa atamasın!
  • 3 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin

Sözde hayvan severleein umrunda değil. Bir ailenin daha ocağı söndün. Allah rahmet eylesin. Acilen buna köklü bir çözüm şart..itleri çok seven evine alsın orda besleyip sevsin..yada kendisini ısırtsın !
  • 3 Yıl Önce

cem

aman hayvan hakları daha önemli bu ülkede.sakın ses çıkarmayın..yazık günah değil mi bu aileye..
  • 3 Yıl Önce

Ali

Birileri çip takmaya devam etsin, ölenlerin hesabını kim verecek reziller.
  • 3 Yıl Önce

selami türkmen

it terörü ne dur de
  • 3 Yıl Önce

Kopegin sucu yok

Cebinde 2 kg yem tasisaydi bir sey olmazdi
  • 3 Yıl Önce

Uğur

Köpekçilerin şımarıklık ve pişkinliği korkunç, ama trafikteki sürücüler de yola dikkat ve hız sınırı ve fren bilmiyor mu? Oh be, böyle rottweiler gibi tehlikeli köpeklerin sahipleri ve keza arabayla ve özellikle pahalı arabayla yaylana yaylana gezenler keyiflerine göre hareket etsin, her şeyden gariban yayalar ve köpeksizler sorumlu olsun. Bari zengin magandalar ve katiller de sıktıkları mermilerden sorumlu olmasınlar da maktuller çelik yelek ve zırh ve kaskla dolaşmadıkları ve sokaklarda siper alıp baş eğerek gezmedikleri için suçlu olsunlar ve onların aileleri katillere tazminat versin.
  • 3 Yıl Önce

Mehmetçik

Üç beş köpekperestin yüzunden masum insanlar ölüyor yazık değilmi bu masum insanlara
  • 3 Yıl Önce

SUZAN

YA BU NE YAA.GÜNAH YAA.BU ADAMCAGİZİN AİLESİ YOK MU? NE BİTMEZ PROEM OLDU BU SOKAK KÖPEKLERİ.COLUK COCUK HERKEZE PROBLEM.BİKTİK YA.NEDEN BİR ÇÖZÜM BULUNMUYOR.
  • 3 Yıl Önce

Azgınlar

İki ayaklısından bir, dört ayaklısından bir başka çekiyoruz. Bu nedir Allah aşkına?! Başlatmayın hayvan sevginize de, hayvan haklarınıza da. Daha kaç kişinin canı gittsin istiyorsunuz?! Amacınız ne?!
  • 3 Yıl Önce

İsa Musa İbrahim

İsmine kurban ol sen emi. Haberi hangi kafayla okudun akıl fukarası herif

Isa Musa Ibrahim

Hayvanin sucu ne? Hayvanin aklimi var? Hayvanlarin alanlarini istila edip onlara yasami alanlari birakmayan, temiz su ve yiyecek imkani sunmayan kim?

Gökhan

Bu ülkede ne can ne de mal güvenliği ne de adalet hiçbir şey yok. Köpek kadar değerim yok devlet anca kendi güvenliğiyle ilgilensin vatandaş başının çaresine baksın.
  • 3 Yıl Önce

Hakan

Fiji'ye benzedik.
  • 3 Yıl Önce

Nazim Arat

Bu ulkede hayvan sevgisi adı altında paraya koşan bir zümre var. Avrupa'da sokakta 1 tek hayvan gören var mı. Toplumda son dönemde yaşlı anne ve babasını huzurevine bırakıp kedi köpek besleyenler cikti.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23