• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK, Demirtaş'ı öldürecek mi? O isim, "Demirtaş'ı ancak bu kurtarır" deyip açıkladı

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, son zamanlarda PKK'yı eleştiriyormuş gibi yapan Selahattin Demirtaş'a ilişkin dikkat çekici bir yazı kaleme aldı. "Özellikle Kılıçdaroğlu ve CHP’lilerin verdiği “gaza” kendisini fazla kaptıran Demirtaş, PKK terör örgütü sayesinde siyaset yaptığını unutup içinde bulunduğu psikoloji herkese akıl vermeye başladı" diyen Şener, "PKK’nın önce 'münafık' ardından da 'cahş' yani hain, ajan ilan ettiklerine ne yaptığını en iyi Demirtaş bilir. Ne de olsa, PKK, HADEP Başkan Yardımcısı Hikmet Fidan’ı Diyarbakır’da bir apartman boşluğunda infaz ettiği 2005 yılında Diyarbakır İHD Başkanı idi" hatırlatmasında bulundu.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

KARADAGLI

URFA MV OCALAN ILGINC DUSENEBILIYORMUSUNUZ BIN LADEN YEGENI NEW YORK TA BELEDIYE BASKANI SECILIYOR VE ABD YE OMUR BICIYOR VE ONDAN SONRA GOREVINE DEVAM EDIYOR ILGINC DEGILMI???
  • 4 Yıl Önce

m.n.

Sorun olmaz, zaten HDPKK LGBT'yi destekliyor. Bir LGBT sosyal aktivitesinde işi tatlıya bağlarlar.
  • 4 Yıl Önce

MUSTAFA

urfa milletvekili ömer öcalan açıklama yaptı demirtaş içişleri baydemir adalet bakanı olacak chp den iki bakanlık alacaklar abd söz verdi
  • 4 Yıl Önce

Doğruya Doğru

Kullanım süresi dolduysa ABD onaylarsa yaparlar
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23