• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ailelerin de umudu Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son günlerde sıkça yaptığı, “Aile yapımızı korumakta kararlıyız” açıklaması, süresiz nafaka, çocuk haczi ve genç evlilik mağduru ailelere umut oldu. Aile STK’ları Batı menşeli yasalardan kurtulup, milli-manevi değerlerimize uygun yeni düzenlemeler yapılmasını bekliyor.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ali

Gördüğüm ve anladığım kadarıyla erkeklere hiç değer verilmiyor.erkek olmak suçmu insanı bir birinden soğuyan eşleri mecbur bırakan birsistem var.ayrıca oyuda kadınlardan isteyin yeter artık size oy moy yok .Sözverip tutmayanlar tutmayanlar düşünsün
  • 4 Yıl Önce

ali

nafakayı CUMHUR BAŞKANIMIZ 2022DE ÇÖZME SÖZÜVERDİ ADALET BAKANIMIZ GÜNDEMDE YOK DİYOR.
  • 4 Yıl Önce

İzmirli

Geç gelen adalet adalet değildir acele edin sayın Adalet bakanı erkek leri bu zulümden kurtarın adalet yerini bulsun
  • 4 Yıl Önce

bir

ALLAH cc razı olsun, akit gazetesinden. Bir kere değil BİN kere.
  • 4 Yıl Önce

İzmirli

Sütçü imam kadar aileyi koruyamadılar. Süresiz nafaka yı kaldırma sözü dört yıl oldu 
  • 4 Yıl Önce

toprak

neden yeni dönem oy almak içinmi çözüm yoksa oyda yok.
  • 4 Yıl Önce

Doğan

Seçimden önce yine vaadler had safhada.. verseler bile misliyle geri alma planları da hazırdır. buradan veriyor benzin fiyatlarını düşürmeyerek misliyle kar ediyor zaten..
  • 4 Yıl Önce

hun

reis ilk önce kademin başında olan kızlarını al,sonra atadığın kadın bakanlığını sözde aile olan onu lağvet,sonra ak parti kadın kolları teşkilatını kapat inanki gavurlar lgbt dernekleri bu kadar aileye zarar vermedi veremez senin idare ettiklerin bitirdi aileyi
  • 4 Yıl Önce

Uğur

Ekonomik zihniyet değişmedikçe aileler düzelmez. Kadın itaatkardır, ama itaat için şart koşar ki adamı ondan yüksek statülü olsun da ona katkı yapsın. Kadınlar erkeklere karşı güçlendirilip işyerlerinde patron ve zengin iş arkadaşlarıyla bütünleştirilirse nasıl olacak da o zenginleri değil de orta hâlli ve fakir kocaları beğenip onlarla evli kalacaklar? İki kere iki dört yahu! Aileler asıl bundan yıkılıyor. Ayrıca bu yüzden aile ekonomisi ve ülke ekonomisi yerine uluslararası zenginlerin uluslararası kapitalist ekonomisi güçleniyor. Çeşitli kanallardan senelerdir izah ediyorum ve yetkililere de dilekçeler yazıp ahmağa anlatır gibi anlattım, ama dinleyen kim. Kellim kellim la yenfa'.
  • 4 Yıl Önce

vatandaş

hep aynı hikaye. sadece algı. siz ilk önce SÜRESİZ NAFAKA sözünüzü tutun. ÜZERİNDEN 4 YIL GEÇTİ. 6284, tmk175, kadın beyanı esas, zina, lgbt kanunlarınızla mağdur sayısı 5 MİLYONU GEÇTİ. milleti aptal yerine koymayın herşeyin farkında millet. hamdolsun diyerek dini kullanarak oy toplama peşindesiniz. mağdurduriyetler düzeltilmediği sürece ha sen olmuşsun ha öteki mağdurlar için ne farkeder. hesaba katmıyorsunuz fakat seçimde anlarsınız.
  • 4 Yıl Önce

Uğur

Bu konuları özgür yatakçı, LGBT'ci, feminist CHP ve şürekasına bırakırsak daha iyi mi olacak? En azından Reise oy vermeliyiz. Ama ben Cumhur İttifakı içinde BBP'ye oy vermeyi düşünüyorum. Ak Partideki gizli-CHP'li kadınlara oy veremem.

sedat

sadece hamaset. bu konuda icraat yok. kendini ev hanımı olarak tanımlayan ve gereğine göre evde 24 saat çalışan ev hanımları da çalışan statüsüne alınmalı ve emeklilik imkanı sağlanmalıdır.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23