• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Küresel LGBT lobisine derhal ‘dur’ denilmeli

Küresel LGBT lobisinin her geçen gün dini ve manevi değerleri hedef almayı sürdürdüğüne dikkati çeken Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, “LGBT’li provokatörlerin ifade özgürlüğü adı altında Kâbe’mize, Kur’an-ı Kerim’imize, kutsal değerlerimize hakaret etmesi kesinlikle kabul edilemez. Apaçık dini değerlere yapılan bu saldırılara derhal dur denilmelidir” dedi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatandaş

İş gereği gittiğim eskişehir de gördüklerim çok vahimdi. Bazı Gençlerin boyunlarında haç kolyesi vardı. Aman Allah'ım çok kötü oldum. Gence sordum haç işareti anlamını biliyormusun diye dünyadan haberi yok. Aksesuar sanıyor ve övünüyor. Eskişehir bunu hak etmiyor devlet buraya yönelmeli durum vahim gençler zehirleniyor.
  • 4 Yıl Önce

xxxx

LGBT sözde eşcinsellerihaklarını vereceğini söyleyen chpkk kemal kılıçdaroğlu'na destekleyicileri hdpkk, ipkk,devapkk gelecekPKK'ya saadetpkkya HAYIIIRRR..
  • 4 Yıl Önce

ayse akinci

cok doğru bu musibetleri durdurmaliyiz
  • 4 Yıl Önce

...

amaç zaten ikinci charlie hebdo yaratmak! müslümanlara kendilerini suçlu hissettirip lgbt'yi islam nüfusun yoğun olduğu ülkelerde meşru göstermek! 10 yaşında çocuğu bir kişinin travesti olduğunu belirlemenin mutlak bir yöntemi varmış gibi travesti ilan edip hadım edenler asla haklı olamaz! ama pislik amele tayipne bir de sesini değiştirerek birand'ın huzurunda kimlere hizmet edeceğini uzun zaman önce röntgen'den bile önce ilan etmiş!
  • 4 Yıl Önce

EBRAR

Bu mikroplu toplumu ülkemizde temimzlememiz bütün bu ülkede yaşayan insanların boyun borcudur. Bunlara asla acımamak lazım yoksa gelecekte ki çocuklarımız için büyük tehlikedir.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23